Kevin Hagens
Volledig scherm
PREMIUM
© Kevin Hagens

Ergernis over laadpaalkwestie bij sushirestaurant in Apeldoorn: ‘Dit is gewoon asociaal’

Niet illegaal, wel behoorlijk asociaal. Zo betitelt een lokale laadpalenexpert de actie van sushirestaurant Shabu Shabu in Apeldoorn. Die bezet volgens hem namelijk continu twee ‘gratis’ parkeerplaatsen met laadpalen met zijn eigen elektrische bezorgauto’s. Volgens eigenaar Raymond Tse valt het allemaal mee en is een oplossing nabij. 

3 reacties

 • Dolf Janssen

  4 maanden geleden
  Geen reactie van de gemeente Apeldoorn? Dat komt mij heel erg bekend voor, ik heb in de loop der jaren diverse mails gestuurd naar de gemeente, er is nog nooit op 1 een antwoord gegeven.
 • R. Veldhuis

  4 maanden geleden
  Beste jan, Dat doet tesla volgens mij ook en gaat bij snelladen ook gebeuren dat vanaf 80% een hoger tarief wordt betaald. Ook terecht
 • jan buizer

  4 maanden geleden
  Het is naïef te denken dat de eigenaar van de EV ná het opladen zijn auto van die plek verwijderd en een andere parkeerplek gaat zoeken, zeker waar parkeerplaatsen schaars en/of duur zijn. Dat zie je bij kantoren ook: de laadpaal heeft maar één klant per dag. Je kan het alleen oplossen door na (of kort na) het opladen een parkeertarief in rekening te brengen die hoger is dan die in de omgeving. Elkaar aanspreken op dit gedrag werkt niet.
 1. Deze brandweerlieden redden mensen onder het puin vandaan: ‘Er komt veel risico bij kijken’
  PREMIUM
  met video
  1

  Deze brandweer­lie­den redden mensen onder het puin vandaan: ‘Er komt veel risico bij kijken’

  Een explosie, een pand stort in. Onder het puin zit een slachtoffer bekneld. Als de reguliere hulpdiensten iemand niet kunnen bevrijden, worden STH-teams (Specialisme Technische Hulpverlening) van de brandweer ingeschakeld. Afgelopen maand gebeurde dat twee keer: na gasexplosies in Oldenzaal en Bilthoven. Een van de vijf landelijke teams heeft Zwolle als standplaats. Teamleiders Geoffrey Bos en Mike Haerlman geven een kijkje achter de schermen.

Apeldoorn