De entree van Remboe Village in Epe.
Volledig scherm
De entree van Remboe Village in Epe. © Hans van de Vlekkert

EuroParcs uit Apeldoorn voegt onder meer park in Epe aan rap groeiend imperium toe: ‘Willen grootste van Europa worden’

Met de overname van drie resorts heeft EuroParcs haar toch al rap groeiende imperium nóg verder uitgebreid. Het totaal aantal parken dat de vanuit Apeldoorn-Zuid opererende vakantieketen het afgelopen halfjaar verwierf, kwam daarmee op vijftien. 

2 reacties

 • Margot van Zanten

  6 maanden geleden
  EuroParcs voegt onder meer park in Epe toe. EuroParcs koopt met het park Remboe Village – anders dan wordt vermeld – niet ook 215 vakantiewoningen. Het park bestaat n.l. uit een koopgedeelte, onderverdeeld in (kadastrale) kavels en een pachtgedeelte, onderverdeeld in verhuurde percelen. Op de bebouwde kavels en percelen staan vakantiewoningen, chalets en stacaravans die (nagenoeg) allemaal particulier eigendom zijn. Deze eigendomssituatie verandert niet door de verkoop van het park aan EuroParcs
 • Margot van Zanten

  6 maanden geleden
  De Stentor schrijft dat met het park Remboe Village ook 215 vakantiewoningen zijn gekocht. Een groot deel van deze woningen is echter in het bezit van particuliere eigenaren. Wellicht kan dit nog gecorrigeerd worden in dit artikel?
 1. De ontstoken keelamandelen van Robin (11) uit Apeldoorn moeten eruit, maar ziekenhuis heeft geen plek (en hij is niet de enige)
  PREMIUM
  6

  De ontstoken keelamande­len van Robin (11) uit Apeldoorn moeten eruit, maar ziekenhuis heeft geen plek (en hij is niet de enige)

  Dagelijks aan de medicijnen om de pijn te onderdrukken, sluimerende angst dat de kanker uitzaait, een donornier die maar niet kan worden geplaatst. Patiënten die door de coronadrukte in de ziekenhuizen niet aan de beurt komen voelen zich bang, machteloos, gefrustreerd en zijn boos, blijkt uit de vele tientallen reacties die we kregen op een oproep. Een portret van acht wachtenden.
 2. KAART | December begint met daling van nieuwe besmettingen in Oost-Nederland, maar er is wel een kanttekening
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | December begint met daling van nieuwe besmettin­gen in Oost-Nederland, maar er is wel een kantteke­ning

  In Oost-Nederland zijn vandaag minder nieuwe coronabesmettingen vastgesteld dan gisteren, een verschil van ruim 300. In alle drie de veiligheidsregio’s gingen de aantallen op deze eerste dag van de maand december naar beneden, maar bij die cijfers moet wel een kanttekening worden geplaatst. Door een storing bij het RIVM vallen de nieuwste cijfers waarschijnlijk lager uit dan anders het geval was geweest.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn