Volledig scherm
Rens Heijenk is een van de leerlingen die de dupe werd van de problemen bij PlusOV. © Rob Voss

Excuusbrief PlusOV voor alle reizigers

Leerlingenvervoerder PlusOV heeft een excuusbrief gestuurd naar de ouders en verzorgers van alle reizigers. PlusOV doet sinds dit jaar het leerlingenvervoer voor de gemeenten van de Stedendriehoek en Heerde en Hattem. 

Al sinds de start van het schooljaar kampen ouders met problemen: hun kinderen worden niet opgehaald, komen te laat, er is onduidelijkheid over de routes of de chauffeur, en de centrale is slecht bereikbaar.

In de excuusbrief geeft PlusOV zelf ook aan dat er sinds 21 augustus grote problemen zijn met het vervoer, ondanks volgens PlusOV 'intensieve voorbereidingen'. Directeur Andreas Noordam schrijft in de brief dat de telefoonlijn door het grote aantal telefoontjes vaak overbelast is. Ook is er een wachtrij voor het beantwoorden van e-mails. Volgens hem begint PlusOV die achterstanden nu in te lopen. 

Hij biedt in de brief namens PlusOV excuses aan voor de overlast en onrust, maar PlusOV zegt desondanks ook te begrijpen dat excuses diegenen die nu nog problemen hebben niet helpen. Volgens PlusOV is er nog 'enige tijd nodig' om alle problemen op te lossen. 

  1. Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk
    video

    Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk

    Tiny Heijmans uit Geffen, finalist van het verspreidingsgebied Brabants Dagblad, is op de KNVB Campus in Zeist uitgeroepen tot winnaar van de Clubhelden van de amateursport 2017. Als vrijwilliger van Nooitgedacht, de voormalige club van Ruud van Nistelrooij, ontving hij 10.000 euro voor zijn club. Harderwijker Goossen Luytjes, als VVOG-vrijwilliger de winnaar van het Stentor-gebied, haalde de top-drie niet maar ging wel met een minicruise naar huis.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn