Fietser overlijdt na verkeersongeval op Europaweg in Apeldoorn

videoBij een verkeersongeval op de Europaweg in Apeldoorn is een fietser om het leven gekomen. Dat bevestigtde politie.  Het ongeval vond plaats vlakbij het politiebureau aan de Europaweg. 

Het gaat om een aanrijding tussen een fietser en een auto. De weg is inmiddels afgesloten door de politie. De plek van ongeval is afgezet met schermen. 

Hulpdiensten zijn na de melding van het ongeval met spoed naar de plek gegaan. Twee traumahelikopters die na de aanrijding naar Apeldoorn vlogen, zijn even later afbesteld. 

Hulpdiensten hebben nog wel geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar konden niets meer voor de persoon doen. 

Volledig scherm
De auto die betrokken was bij de aanrijding. © Luciano de Graaf

Een wijkagent uit de gemeente Wormerland reageert op Twitter op het ongeluk. ,,Hij lijkt een conclusie te trekken zonder dat hij al kan weten wat de oorzaak is van het ongeluk.  Dat wekt verbazing van een andere twitteraar, zoals uit de berichten hieronder blijkt:

Volledig scherm
Het ongeval op de Europaweg in Apeldoorn. © Luciano de Graaf
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
 1. Apeldoornse webshop laat spoor van gedupeerden na
  PREMIUM

  Apeldoorn­se webshop laat spoor van gedupeer­den na

  Leveranciers en klanten betichten webshop BMX Shop Apeldoorn massaal van oplichting. De webshop voor fietscrossartikelen van Apeldoorner Riny van Nieuwenhuizen zou wel afnemen van leveranciers maar niet betalen en klanten juist laten betalen maar vervolgens niet leveren. Van Nieuwenhuizen zelf ontkent oplichtingspraktijken en stelt juist zelf slachtoffer van een lastercampagne te zijn. Meerdere gedupeerden zeggen dat ze aangifte van oplichting hebben gedaan tegen de ondernemer. ,,Die man is ziek in zijn hoofd.’’
 2. Gemist? ‘Wolf’ in Schoonheten en Staatsloterij verklaart levende Kampenaar dood
  Jouw regionieuws gemist?

  Gemist? ‘Wolf’ in Schoonhe­ten en Staatslote­rij verklaart levende Kampenaar dood

  De gemeente Raalte werd afgelopen week opgeschrikt door een Wolf, althans dat werd in eerste instantie gedacht. Een filmpje circuleerde over een dier dat mogelijk bloed van de weg zat te likken bij Schoonheten. Die ‘wolf’ bleek uiteindelijk de Duitse Herder Beer van Ans Spijker. ,,Het was een boterham. Ik kan je de plek zo aanwijzen,’’ aldus de eigenaresse. Dit verhaal was één van de opmerkelijkste verhalen van afgelopen week. Een overzicht van de verhalen van afgelopen week die het teruglezen waard zijn:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn