Fietsers ontdekken gecrashte wagen bij Twello: drie vrouwen zwaargewond in autowrak

videoDe brandweer heeft drie zwaargewonde vrouwen gered uit een gecrashte auto bij Twello. De wagen was frontaal tegen een boom geknald. 

11 reacties

 • J Kruize

  5 maanden geleden
  Lachgas of distikstofmonoxide inderdaad is bijna niet aan te tonen na een ongeval helaas. Prive bezit verbieden en strafbaar maken is enigste optie denk ik.
 • Anoniem

  5 maanden geleden
  R.F.J. Jansen. Was 't maar zo makkelijk. Helaas mot eerst bewézen worden dat het door het lachgas komt.
 • D.P. de Witt

  5 maanden geleden
  @Julius Bruins, Lachgas heet in de volksmond zo door de mogelijke euforische bijwerking van dat gas, officieel heet het gewoon distikstofmonoxide (N2O) en die benaming is de enige accurate benaming.
 • R.F.J. Jansen

  5 maanden geleden
  Lachgas aantreffen en ballonnen in een auto moet een straf op staan van :Rijbewijs innemen en niet meer terug , auto verbeurt verklaren en 1000 euro boete !Ik denk dat het dan snel afgelopen is . He t zal je maar overkomen dat je door zulke dwazen aangereden wordt .
 • Sina Hogeboom

  5 maanden geleden
  Wanneer is lachgas verbieden straks rijden ze mensen dood die nooit wat gebruiken.Ik vindt het een groot schandaal dat er geen verbod op komt!!
 1. Immunotherapie voor patiënten van Gelre voortaan in wijklocatie thuiszorg

  Immunothe­ra­pie voor patiënten van Gelre voortaan in wijkloca­tie thuiszorg

  Patiënten met bepaalde typen longkanker kunnen hun immunotherapie behandeling die gestart is in Gelre ziekenhuizen, voortzetten in de wijklocaties van Vérian en Sensire. Zodoende hoeven ze niet meer naar het ziekenhuis in Apeldoorn of Zutphen te komen. Het ziekenhuis en de thuiszorgorganisaties willen de patiënten daarmee ‘meer comfort’ bieden en tegelijkertijd komen er bedden vrij voor de dagbehandeling van andere patiënten.

Apeldoorn