Volledig scherm
Ongeluk vanochtend op de A1 in de buurt van Barneveld, tussen Apeldoorn en Amersfoort.. © Rijkswaterstaat

File Apeldoorn-Amersfoort op A1 geslonken na eerder ongeval met 6 auto’s

updateVerkeer van Apeldoorn naar Arnhem deed er vanochtend beter aan de snelweg A1 te vermijden. Op de snelweg waren 6 auto’s betrokken bij een ongeval. Inmiddels is de file - wachttijd van meer dan een uur vanochtend - flink geslonken. 

Op de snelweg waren in de ochtendspits bergingswerkzaamheden bezig, na een ongeval waarbij meerdere auto’s betrokken waren. Het bergen vergde nog enige tijd duren. 

De ANWB adviseerde weggebruikers om te rijden via onder meer de A50 van Apeldoorn naar Arnhem. Op die route moet je overigens nog een een flink deel van de ochtend uitkijken vanwege dichte mist. Daarom is vanochtend de spitsstrook op de A50 afgesloten. 

  1. Einde tijdperk bij Alterno: geldgebrek verdrijft Apeldoornse volleyclub uit eredivisie
    PREMIUM

    Einde tijdperk bij Alterno: geldgebrek verdrijft Apeldoorn­se volleyclub uit eredivisie

    Het wordt sportief gezien een stap terug, gedwongen door een gebrek aan financiële middelen. De volleybalsters van Dros Alterno vechten in de degradatiepoule van de eredivisie nog voor lijfsbehoud, maar de vereniging zelf houdt stiekem een beetje rekening met een niveau lager. Misschien wordt er in Apeldoorn wel op gehoopt. ,,We kunnen volgend jaar geen eredivisiewaardig team formeren”, geeft voorzitter Henk Wijnsma toe.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn