Een berger moest er aan te pas komen na ongeval met een vrachtwagen en twee auto’s bij de afrit Apeldoorn-Zuid - Twello.
Volledig scherm
Een berger moest er aan te pas komen na ongeval met een vrachtwagen en twee auto’s bij de afrit Apeldoorn-Zuid - Twello. © Luciano de Graaf

Files tussen Apeldoorn en Hengelo op A1 opgelost

UpdateOp de A1 tussen Apeldoorn en Hengelo zijn woensdagochtend tegen 08.00 uur flinke files ontstaan door ongevallen. Iets na 09.30 waren ze opgelost.

In de richting van Hengelo naar Apeldoorn stond rond 08.00 uur dertien kilometer file na een ongeval voor de afrit Rijssen - Bathmen, waarna de linkerrijstrook werd afgesloten. De vertraging voor het verkeer liep op tot meer dan een uur.

Apeldoorn-Zuid

In tegenovergestelde richting ontstond een file door een ongeval met een vrachtwagen en twee auto’s bij de afrit Apeldoorn-Zuid - Twello. Daar gingen de twee rechterrijstroken dicht en ontstond er een vertraging van ruim een klein half uur.

De weg werd tegen 08.30 uur weer vrijgegeven.

Op de A50 van Arnhem richting Apeldoorn, ontstond bij de afrit Loenen - knooppunt Beekbergen een korte file door het oponthoud op de A1.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn