Inzet: Forum-leider Thierry Baudet.
Volledig scherm
PREMIUM
Inzet: Forum-leider Thierry Baudet. © ANP

Forum voor Democratie wil snel eigen basis­school in Apeldoorn: ‘Geen last van lerarentekort’

Forum voor Democratie (FvD) heeft plannen om al snel een eigen basisschool in Apeldoorn te beginnen. Dat stelt Ralf Dekker, die namens de politieke partij lid is van Provinciale Staten in Noord-Holland.

45 reacties

 • Wim Paalderman

  1 maand geleden
  Super goede ontwikkeling , zou op veel meer plekken moeten gaan gebeuren...
 • kor Flokstra Kor

  1 maand geleden
  Fvd een beetje van het.padje af?De oprichter heeft overal lak aan dus zal dit ook een buitensporige school worden met alleen de volgers van FVD en dat zijn er niet veel in Apeldoorn.
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  @ Jo Pelders,het belooft ook niet veel goeds op bepaalde onderdelen. Extra aandacht voor taal en rekenen is wel goed. Laten we even afwachten i.p.v. een oordeel vellen zonder de inhoud te kennen.
 • Nick van de Brug

  1 maand geleden
  Die 300 per maand is tijdelijk vanwege regelgeving. Verder lijkt het me dit top
 • Arnold Wijngaard

  1 maand geleden
  Forum voor Demagogie die een eigen school wil beginnen. Tja, waarom eigenlijk niet? Wereldwijd zijn er tal van voorbeelden te vinden van scholen waar terroristen en staatsgevaarlijke fanatici "onderwijs" ontvangen. Waarom zou het zo ruimdenkende Nederland dan achter moeten blijven? NEEN!!! Toch maar niet doen en juist meer scholen oprichten waar de leerlingen geleerd wordt zelfstandig na te denken. Conclusie:dring religie en politiek terug op alle scholen van basisschool tot en met Universiteit!

Apeldoorn