Volledig scherm
Verkeersinfarct rond Omnisport Apeldoorn. Verkeer op de Zutphensestraat staat vast bij de tunnel. © Arnoud Heins

Frans Bauer en wielrenners veroorzaken verkeersinfarct in Apeldoorn

De combinatie tussen het EK Baanwielrennen, Frans Bauer en drukte bij de grote winkels hebben vanmiddag tot een verkeersinfarct geleid rondom Omnisport Apeldoorn. Het verkeer uit alle richtingen kwam vast te staan.

Omstreeks 15.00 uur was het voor veel automobilisten stapvoets rijden rondom het sportcomplex en winkelgebied in Apeldoorn-Oost. Op dat moment was het druk vanwege het EK baanwielrennen, maar ook door Frans Bauer. 

De volkszanger presenteerde namelijk zijn nieuwe album bij de MediaMarkt. Dat gaat gepaard met meerdere optredens en de mogelijkheid het album te laten signeren en op de foto te gaan met Bauer. Tel daarbij de bezoekers van omliggende winkels als de Decathlon en Intratuin op, en een verkeersinfarct is geboren.

Volledig scherm
Een verkeersregelaar helpt bij de doorstroom rondom het Omnisport. © Arnoud Heins
  1. Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files
    Update | Video

    Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files

    Op meerdere plekken liep het verkeer vanavond in de avondspits vast op de A1. In alle gevallen was sprake van ongelukken, die voor lange files zorgden. Op een gegeven moment meldde de ANWB een extra reistijd van 90 minuten. Bij Holten raakte de bestuurder van een personenauto ernstig gewond na een botsing met de vangrail. Ook was er een melding van ernstige verkeershinder bij de Voorthuizen in de rijrichting Apeldoorn.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn