Voorlopig kan Forum de eigen onderwijsvisie nog niet in praktijk brengen in Apeldoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorlopig kan Forum de eigen onderwijsvisie nog niet in praktijk brengen in Apeldoorn. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

FvD maakt pas op de plaats met school in Apeldoorn

Forum voor Democratie opent nu - bij de start van het schooljaar - nog geen eigen basisschool in Apeldoorn. Maar het uitstel is volgens de initiatiefnemers geen afstel. De organisatie stelt nog steeds serieuze plannen te hebben om hier op een later moment te beginnen.

9 reacties

 • Wim Paalderman

  5 maanden geleden
  jammer ik hoop dat ze snel gaan beginnen daar en op meer plaatsen in Nederland tijd voor goed onderwijs
 • Day Leusveld

  5 maanden geleden
  Alle bijzonder onderwijs beëindigen! Zet alleen maar aan tot tweedeling in de samenleving! Alleen openbare scholen schept een betere samenleving.
 • Robbert Scholten

  5 maanden geleden
  Forum voor democratie is een echte partij voor luchtfietser die de uitkering van baudet betalen die niet meer is dan een omhooggevallen uitkeringstrekker
 • H. Bon

  5 maanden geleden
  Scholen gebaseerd op religie of eenzijdige ideeën doen aan hersenspoeling, elke dag weer een beetje. Zijn daarmee volstrekt uit de tijd en zouden niet mogen worden opgericht of voortbestaan. Scholen dienen een onafhankelijk beeld te geven van de maatschappij waarbij alles besproken kan worden, maar geen richting wordt gegeven. Een school hoort letterlijk boven de partijen te staan, zodat elk kind straks zelf een keuze kan doen.
 • P. Bloemheuvel

  5 maanden geleden
  @Biesemaat je hebt een punt. Dat stukje land kan je dan afschrijven
 1. Wordt fietsroute onveilig? Apeldoorn vraagt politie advies, na zorgen uit omgeving
  PREMIUM
  8

  Wordt fietsroute onveilig? Apeldoorn vraagt politie advies, na zorgen uit omgeving

  Is het inderdaad vragen om ongelukken? De gemeente Apeldoorn wil bij het opknappen van de fietsroute naar de gemeentegrens met Epe op sommige kruispunten fietsers voorrang geven, op andere punten het kruisende verkeer. Daarover werd alarm geslagen door de dorpsraad Wenum-Wiesel en ook politiek is er het nodige over te doen. Wethouder Marco Wenzkowski belooft nu eerst advies te zullen vragen aan de politie.