De huidige situatie (l) en hoe het wordt als de F50 tussen Apeldoorn en Epe er komt in één beeld gevangen, hier bij de Eekterweg in Vaassen.
Volledig scherm
PREMIUM
De huidige situatie (l) en hoe het wordt als de F50 tussen Apeldoorn en Epe er komt in één beeld gevangen, hier bij de Eekterweg in Vaassen. © Cleantech Regio

Gaat omstreden fietssnelweg Apeldoorn-Epe door? Mogelijk pas na verkiezingen besluit

pollOndanks grote druk vanuit Epe is het onzeker of de gemeente Apeldoorn voor de verkiezingen een besluit neemt over de miljoenen kostende fietssnelweg F50. Het uitwerken van een nieuw voorstel, waar de gemeenteraad om had gevraagd, kost het Apeldoornse college van B en W meer tijd dan verwacht. De raad wilde donderdag een besluit nemen. Dat wordt nu echter doorgeschoven, mogelijk zelfs tot er een nieuwe gemeenteraad is.

8 reacties

 • Herman Dijkkamp

  1 jaar geleden
  Gemeenteraad Apeldoorn: houd je rug recht en voorkom onherstelbare schade aan prachtig landschap en de aanleg van een fietspad met talloze zeer onveilige kruisingen!!
 • Geerlings

  1 jaar geleden
  Verstandig van Apeldoorn om eerst een aantal feitelijkheden inzichtelijk te krijgen (zoals kosten/baten en mogelijke alternatieven). Het gaat uiteindelijk om extreem veel belastingcentjes.
 • M Buitink-van Zeist

  1 jaar geleden
  Het fietspad mag echt wel breder, er zijn veel scholieren en recreanten die er gebaat bij zijn, maar voor de rest zijn al die extra maatregelen niet nodig en worden de kruisingen er in Wenum er erg onveilig door. Knap dan het fietspad langs het noordelijk deel van het Apeldoorns Kanaal maar op voor hetzelfde geld. Heb je 2 mooie en ruime trajecten voor miss wel minder kosten.
 • B. Veerman

  1 jaar geleden
  In Zwolle geven ze 30 miljoen uit voor een nutteloze loopbrug, dan is het aanleggen van een fietssnelweg een veel betere besteding van geld. Iedere auto die je van de weg krijgt is pure winst.
 • Wil Lieferink

  1 jaar geleden
  Hoeveel inwoners van Apeldoorn maken dagelijks gebruik van deze voorziening? Is daar al onderzoek naar gedaan. Er zijn in Apeldoorn vast wel dingen te vinden waar we onze belastingcenten kwijt kunnen.