Volgens Hans Suithoff (links) en Hans van Beek handhaaft de gemeente Apeldoorn niet tot nauwelijks op wildparkeerders in de binnenstad.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens Hans Suithoff (links) en Hans van Beek handhaaft de gemeente Apeldoorn niet tot nauwelijks op wildparkeerders in de binnenstad. © Maarten Sprangh

‘Gebrek aan handhaving’ op wildparkeren in Apeldoorn maakt omwonenden furieus

„Hebben we wel genoeg handhavers in Apeldoorn om bekeuringen uit te delen?” Hans Suithoff en Hans van Beek zijn furieus. Zij zien naar eigen zeggen ‘een gebrek aan controle’ op wildparkeerders in de binnenstad. ,,We worden niet serieus genomen. Ze laten het gewoon versloffen.” De gemeente spreekt dat tegen.

11 reacties

 • kor Flokstra Kor

  3 weken geleden
  Heel herkenbaar wat de twee heren beschrijven. In onze wijk is vergunning parkeren al vele jaren geleden ingevoerd. Bewoners betalen o. Het auto aan de straat te parkeren,maar er staan veel auto's die geen vergunning heeft tussen de auto's van bewoners. En handhaving is nergens te vinden. In het begin waren de handhavers er bijna elke week 3keer. Ik heb het idee dat het een melkkoe is die vergunningen. Handhaven moet regelmatig gebeuren.
 • H. van Renssen

  3 weken geleden
  Herkenbaar. Parkeren op de stoep, omdat je ff anders een minuut moet lopen. Dagelijkse kost op Arnhemseweg en Aluminiumweg.
 • M.H. van den Brink

  3 weken geleden
  Handhaving kost zogenaamd teveel. Het artikel deze week over controle en handhaving bij niet naleven van verbod op gebruik van de smartphone tijdens het deelnemen aan het verkeer, leverde genoeg op om degenen die controleerden te betalen. Het gaat om de politieke wil.
 • Hans ten Caten

  3 weken geleden
  Op het "nieuwe" WC Anklaar worden al 3 jaar lang, dagelijks alle normen en waarden die te maken hebben met verkeer, vervuiling, agressie, drugsgebruik en vernieling met voeten getreden. Ondanks dagelijkse meldingen, officiële klachten, er wordt helemaal niets mee gedaan. Normvervaging, gebrek aan opvoeding, prinsjes of prinsesjes, het maakt niet uit hoe je het wilt noemen, maar de overheid is de instantie die moet zorgen voor een veilige woonomgeving. En daar blijven ze bij in gebreke!
 • José Cvetanovic

  3 weken geleden
  Beste Stentor, Ik merk dat ik mij steeds meer ga storen aan koppen boven artikelen met termen als 'furieus' en 'woest'. Willen jullie daar op de redactie alsjeblieft een keer een gesprek over voeren? Dank!