Gekantelde caravan blokkeert A50 bij Apeldoorn

UPDATE | VIDEOEen gekantelde caravan heeft dinsdagochtend geleid tot een file op de A50 bij Apeldoorn. De auto met de gekantelde caravan blokkeerden twee rijstroken in de richting Zwolle, waardoor de vertraging opliep tot ruim een half uur. Niemand raakte gewond. 

De caravan belandde door onbekende oorzaak op z’n kant, waarna de auto met de caravan overdwars op de twee rijstroken tot stilstand kwam. Tussen Apeldoorn en Apeldoorn-Noord werden beide rijstroken afgesloten en werd het verkeer via de vluchtstrook langs het ongeval geleid. Daardoor ontstond een behoorlijke file, de vertraging voor het verkeer in noordelijke richting bedroeg op het hoogtepunt bijna veertig minuten.

De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij en de caravan werd door een berger afgevoerd. Rond het middaguur werd de weg weer vrijgegeven.

Volledig scherm
Een gekantelde caravan blokkeert de A50 bij Apeldoorn. © Luciano de Graaf
  1. LIVE | Kamerleden keihard in debat marinierskazerne: ‘Schandelijk, Zeeland is bedonderd en vernederd’
    video

    LIVE | Kamerleden keihard in debat mariniers­ka­zer­ne: ‘Schande­lijk, Zeeland is bedonderd en vernederd’

    De Tweede Kamer heeft geen goed woord over voor de manier waarop staatssecretaris Barbara Visser met Zeeland is omgegaan in de kwestie rond de marinierskazerne. Ze ligt onder vuur omdat ze Zeeland ‘bedrogen en voorgelogen’ zou hebben, aangezien de mariniers nu naar Apeldoorn gaan. Vooralsnog lijkt haar positie niet in gevaar: de oppositie denkt voorlopig ‘slechts’ aan een motie van afkeuring - een soort gele kaart.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn