Gekantelde caravan blokkeert A50 bij Apeldoorn

UPDATE | VIDEOEen gekantelde caravan heeft dinsdagochtend geleid tot een file op de A50 bij Apeldoorn. De auto met de gekantelde caravan blokkeerden twee rijstroken in de richting Zwolle, waardoor de vertraging opliep tot ruim een half uur. Niemand raakte gewond. 

De caravan belandde door onbekende oorzaak op z’n kant, waarna de auto met de caravan overdwars op de twee rijstroken tot stilstand kwam. Tussen Apeldoorn en Apeldoorn-Noord werden beide rijstroken afgesloten en werd het verkeer via de vluchtstrook langs het ongeval geleid. Daardoor ontstond een behoorlijke file, de vertraging voor het verkeer in noordelijke richting bedroeg op het hoogtepunt bijna veertig minuten.

De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij en de caravan werd door een berger afgevoerd. Rond het middaguur werd de weg weer vrijgegeven.

Volledig scherm
Een gekantelde caravan blokkeert de A50 bij Apeldoorn. © Luciano de Graaf
  1. Apeldoornse amateurvoetballer Pernelly Biya: ‘Bij racisme direct het veld af en aangifte doen’
    PREMIUM
    VIDEO

    Apeldoorn­se amateur­voet­bal­ler Pernelly Biya: ‘Bij racisme direct het veld af en aangifte doen’

    Apeldoorner Pernelly Biya (26) zag zondag op televisie hoe Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira racistische leuzen naar zijn hoofd kreeg geslingerd in de wedstrijd bij FC Den Bosch. Hij dacht meteen terug aan maart 2016. De toenmalige voetballer van VVOG uit Harderwijk (nu actief bij DOVO) werd getrakteerd op oerwoudgeluiden door supporters van tegenstander Harkemase Boys.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn