Volledig scherm
De brand verwoestte een volière met 300 vogels in Deventer. © FOTO HISSINK

Gemist? Apeldoornse webshop laat spoor van gedupeerden achter, en: 300 vogels levend verbrand in Deventer

Jouw regionieuws gemist?Het nieuws uit Oost-Nederland vandaag niet kunnen volgen? Wij hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rijtje gezet.

Volièrebrand - Jan uit Deventer zag zijn levenswerk in vlammen opgaan. Bij een brand kwamen 300 tropische vogels om het leven.

Webshop - Klanten en leveranciers zijn klaar met de webshop BMX Shop Apeldoorn. Zij betichten de eigenaar van oplichting, maar die ontkent en zegt zelf slachtoffer te zijn.

Verwondingen - De motorcrosser die zaterdag zwaar gewond raakte in Ermelo overleed aan zijn verwondingen. Het slachtoffer uit Harderwijk was pas net lid geworden van crossvereniging Vol Gas. ,,Hij had zich ‘s ochtends aangemeld,’’ aldus clubvoorzitter Theo Hooijer.

Busstation - Het nieuwe busstation in Zwolle is geopend. En dus was het in het begin even zoeken naar waar welke bus vertrekt.

Schaatsen - Hoewel het met 15 graden volop lenteweer was, gingen in Biddinghuizen de ijzers ‘gewoon’ weer onder bij veel schaatsliefhebbers. ,,Terrasje pakken kan altijd nog, nu nog even schaatsen,’’ aldus één van de bezoekers van Flevonice.

Rijbewijzen - Twee snelheidsduivels moeten het voorlopig doen zonder rijbewijs. Op de A6 bij Lelystad ging een bestuurder van een Porsche over de schreef. Ook binnen de bebouwde kom van Zwolle drukte iemand wel heel erg diep het gaspedaal in.

Premium-verhaal van de dag

Transgenderpastor - Transgender Jolanda Molenaar uit Steenwijk staat als lekenvoorganger op de kansel in haar woonplaats en studeert theologie met als doel de eerste transgenderpastor te worden

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn