Het door brand verwoeste pand bij zonsopkomst. De verslavingskliniek van het Leger des Heils in Ugchelen ging in vlammen op.
Volledig scherm
Het door brand verwoeste pand bij zonsopkomst. De verslavingskliniek van het Leger des Heils in Ugchelen ging in vlammen op. © Pim Velthuizen

Gemist? Brand in verslavingskliniek Ugchelen, Wietse uit Deventer getuige van aanslagen in Sri Lanka

Jouw regionieuws gemist?Al het regionale nieuws uit Oost-Nederland niet kunnen volgen? Geen zorgen! Wij hebben het belangrijkste nieuws van vandaag op een rijtje gezet:

Verslavingskliniek - De verslavingskliniek van het Leger des Heils in Ugchelen vatte afgelopen nacht vlam. De vlammen sloegen metershoog uit het historische pand.

Wietse - Deventenaar Wietse Sennema maakte de terroristische aanslagen op Sri Lanka vandaag van dichtbij mee. Bij de aanslagen vielen meer dan 200 doden. De Deventenaar is erg aangeslagen. ,,We moeten binnen blijven. De angst gaat door je heen.” 

Paasvuren - De paasvuren in Oost-Nederland zijn ontstoken. Blijf in ons liveblog op de hoogte van de  brandende paasbulten.

Stank - Oost-Nederland werd vanmorgen wakker in de stank. De reden? Paasvuren in Duitsland, die zaterdag werden ontstoken. Meldingen kwamen onder meer uit Raalte, Zwolle, Urk en Apeldoorn. 

Premium-verhaal van de dag

Predikant - De Zwolse  EO-predikant Arie van der Veer (77) ontsnapte viermaal aan de dood. Daarnaast verloor hij enkele jaren geleden zijn zoon. ,,Je kind verliezen is zwaar. Maar je kunt God niet van alles de schuld geven.’’

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn