Volledig scherm
De verkeerspolitie stuitte op dit volgepakte bestelbusje in Apeldoorn. © Politie team Verkeer Oost-Nederland

Gemist? Foute pakketbezorger in Apeldoorn en rookkroeg in Deventer geeft zich gewonnen

Een pakketbezorger liep deze week tegen de lamp in Apeldoorn. Op de bijrijdersstoel lag een berg postpakketjes opgestapeld en dit belemmerde het zicht van de bestuurder, althans zo oordeelde een agent. De pakketbezorger vond de bekeuring die hij kreeg onzin. Een overzicht van nog meer verhalen van de afgelopen week die het teruglezen waard zijn:

Rookkroeg - De laatste rookkroeg van Deventer geeft zich tien jaar na de invoering van het rookverbod gewonnen. De uitbater kan de boetes niet meer betalen en dus wordt in café De Herberg een rookverbod ingesteld.

Pistachebende - Een rondtrekkende bende slaat toe bij supermarkten. De buit? Pistache-, cashewnoten en andere dure consumptiegoederen. Recent liepen pistaschenotendieven tegen de lamp in Deventer en Steenwijk.

Doodgeboren kinderen - Gerard Klapwijk (72) plaatste deze week een rouwadvertentie voor zijn drie doodgeboren kinderen. De kinderen van de voormalig inwoner van Rouveen kregen door een wetswijziging nu eindelijk een naam. Tot 3 februari van dit jaar was het namelijk niet mogelijk levenloos geboren kinderen op te nemen in de basisregistratie.

Sportwagen - Een peperdure sportwagen crashte donderdag op de A6 bij Lelystad. De auto met een waarde van 140.000 euro had net een onderhoudsbeurt gehad.

Reevediep - Het Reevediep bij Kampen werd deze week geopend. Niemand minder dan Koning Willem-Alexander verrichte de openingshandeling. Lees hier een terugblik over de veelbesproken bouw van het waterproject.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn