Politie en het de Landelijke Faciliteit Ondersteuning (LFO) ontruimen een groot drugslab, nadat deze was aangetroffen bij een inval in een loods.
Volledig scherm
Politie en het de Landelijke Faciliteit Ondersteuning (LFO) ontruimen een groot drugslab, nadat deze was aangetroffen bij een inval in een loods. © ANP

Gemist? Peperdure fietsen gejat in Apeldoorn, campagne om zwijgcultuur rondom drugsschuren te doorbreken

Jouw regionieuws gemist?Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van woensdag 23 oktober.

Drugsboerderijen - Een nieuwe campagne moet de zwijgcultuur rondom drugsschuren doorbreken.  In de campagne wordt mensen gevraagd op te letten en uit te kijken naar opvallend gedrag of opvallende zaken. Zij kunnen anoniem tippen bij Meld Misdaad Anoniem.

Terrasdrama - De bestuurder van de auto die inreed op een terras in Deventer blijft langer in voorarrest. Twee medeverdachten van het terrasdrama afgelopen weekend zijn door de politie vrijgelaten.

Tankstation - Hasan uit Apeldoorn had gisteravond enorm veel geluk in Apeldoorn. Zijn auto werd vermorzeld bij een crash bij een tankstation in zijn woonplaats. ,,Was ik niet net met een klant in gesprek geweest dan had ik er in gezeten, kwestie van een minuut”, zegt hij daags na het ongeluk. 

Redding - Bram (14) uit Emmeloord redde vandaag zijn vriendje Jordy (15) uit een kanaal. Jordy kreeg een epileptische aanval en viel in het water tijdens het vissen. Door het kordate optreden kan de jonge inwoner van Bant het nog navertellen.

Fietsendiefstal - Bij een fietsenfabrikant in Apeldoorn is afgelopen nacht voor tienduizenden euro’s aan fietsen gestolen. De dieven gingen goed voorbereid te werk. Vooraf werden de beveiligingscamera‘s met verf dichtgesmeerd.

Premium-artikel van de dag?
Stikstof -
Het aantal veehouderijen op de Veluwe moet fors omlaag om aan de stikstofeisen te voldoen. Dat zeggen wetenschappers van Wageningen University & Research (WUR) na een uitgebreide studie.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn