Volledig scherm
© Luciano de Graaf

Gevonden lichaam appartement Lekstraat Apeldoorn: geen misdrijf

Het lichaam dat vrijdagmiddag in een woning aan de Lekstraat in Apeldoorn werd aangetroffen is niet door een misdrijf om het leven gekomen, aldus de politie.

Vrijdagmiddag gingen agenten en het ambulancepersoneel de woning op de vierde etage binnen nadat het lichaam was gevonden. De politie begon direct een onderzoek, ook de forensisch recherche kwam ter plaatse.

Al snel veronderstelde de politie dat er geen sprake was van een misdrijf maar deed toch voor de zekerheid onderzoek. Inmiddels sluit de politie een misdrijf dus definitief uit. Over de identiteit van het slachtoffer is niets bekend gemaakt.

  1. Máxima helpt Apeldoornse meesterbinder Miranda: ‘Ik denk dat zij mij begrijpt’
    PREMIUM
    Video

    Máxima helpt Apeldoorn­se meesterbin­der Miranda: ‘Ik denk dat zij mij begrijpt’

    Het verhaal van de Apeldoornse meesterbinder Miranda ter Voorde (44) en haar bedrijf Meesterlijk Geschikt (ze belooft met haar bloemen, planten en bomen ‘een wauw gevoel in elke winkel’) leest als een succesverhaal. Maar nu weet ze het even niet meer. Dus riep zij donderdag op bedrijven-event nlgroeit in Apeldoorn hulp in van koningin Máxima. ,,Ik denk dat zij mij, dat zij ondernemers begrijpt.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn