Volledig scherm
© Luciano de Graaf

Gevonden lichaam appartement Lekstraat Apeldoorn: geen misdrijf

Het lichaam dat vrijdagmiddag in een woning aan de Lekstraat in Apeldoorn werd aangetroffen is niet door een misdrijf om het leven gekomen, aldus de politie.

Vrijdagmiddag gingen agenten en het ambulancepersoneel de woning op de vierde etage binnen nadat het lichaam was gevonden. De politie begon direct een onderzoek, ook de forensisch recherche kwam ter plaatse.

Al snel veronderstelde de politie dat er geen sprake was van een misdrijf maar deed toch voor de zekerheid onderzoek. Inmiddels sluit de politie een misdrijf dus definitief uit. Over de identiteit van het slachtoffer is niets bekend gemaakt.

  1. LIVE | Kamerleden keihard in debat marinierskazerne: ‘Schandelijk, Zeeland is bedonderd en vernederd’
    video

    LIVE | Kamerleden keihard in debat mariniers­ka­zer­ne: ‘Schande­lijk, Zeeland is bedonderd en vernederd’

    De Tweede Kamer heeft geen goed woord over voor de manier waarop staatssecretaris Barbara Visser met Zeeland is omgegaan in de kwestie rond de marinierskazerne. Ze ligt onder vuur omdat ze Zeeland ‘bedrogen en voorgelogen’ zou hebben, aangezien de mariniers nu naar Apeldoorn gaan. Vooralsnog lijkt haar positie niet in gevaar: de oppositie denkt voorlopig ‘slechts’ aan een motie van afkeuring - een soort gele kaart.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn