Gevonden man in Apeldoorn blijkt zelfdoding

Video & UpdateDe levenloos gevonden man in een woning op de Adelaarslaan in Apeldoorn blijkt zichzelf van het leven te hebben beroofd. Dat is uitkomst van het rechercheonderzoek.

Het lichaam werd gevonden door de politie. Bekenden van de man konden al enkele dagen geen contact krijgen met de man en schakelden de politie in. Agenten gingen de woning binnen en vonden het stoffelijk overschot.

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Crisislijn 24/7 open, therapie met een psycholoog of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Volledig scherm
Het lichaam werd gevonden in een woning boven het winkelcentrum. © Pim Velthuizen
  1. Hoofd Tuindienst Paleis Het Loo heeft weinig tijd om van tuinen te genieten
    PREMIUM
    video

    Hoofd Tuindienst Paleis Het Loo heeft weinig tijd om van tuinen te genieten

    In 1983 maakte Willem Zieleman, nu hoofd van de Tuindienst van Paleis Het Loo, het staartje mee van de restauratie van het paleis en de tuinen. Nu het paleis ruim dertig jaar later dicht is voor een grootschalige verbouwing en renovatie, ligt de nadruk meer en meer op de tuinen, die wel 'gewoon' open zijn. Wat komt er kijken bij het onderhoud van de 2,5 kilometer graskanten in de Boventuin, de in totaal 27 kilometer lange haagjes van Japanse hulst en de fonteinen in de paleistuinen?

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn