Met een koevoet gingen, volgens het Openbaar Ministerie, vier Apeldoorners een man uit Zutphen te lijf in zijn woning, nadat ze de voordeur hadden opengebroken.
Volledig scherm
PREMIUM
Met een koevoet gingen, volgens het Openbaar Ministerie, vier Apeldoorners een man uit Zutphen te lijf in zijn woning, nadat ze de voordeur hadden opengebroken. © Getty Images/iStockphoto

Gewelddadige vrijheidsberoving van Zutphenaar nog vol raadsels

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd - en vooral waarom - bij een gewelddadige actie tegen een inwoner van Zutphen. De rechtszaak tegen vier mannen uit Apeldoorn is vrijdag op het laatste moment uitgesteld, omdat er op verzoek van advocaten nog een keer mensen als getuige moeten worden gehoord.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.