Gewonde bij aanrijding met spookrijder in Apeldoorn

update & videoEen bestuurder is gisteravond gewond geraakt bij een botsing op de Zutphensestraat in Apeldoorn. Vermoedelijk heeft de bestuurder de macht over het stuur verloren volgens de politie; er was geen sprake van een strafbaar feit.

De gewonde is overgebracht naar het ziekenhuis. De aanrijding vond om 22.40 uur plaats. De vermoedelijke spookrijder, een zwarte Audi, reed met een groen kenteken. De Audi schoot door de middenberm en knalde daardoor op de tegenligger. De politie wil niet uitweiden over waarom de auto een groen kenteken heeft, want dit betrof 'een privé-kwestie'.

Volledig scherm
De zwarte auto links is van de spookrijder. © News United / Rens Hulman
  1. Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?
    PREMIUM
    Video | Serie

    Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?

    Of het nou gaat om de aanleg van wegen, het laten rijden van treinen of bepalen waar ontwikkelaars woningen bouwen. De invloed van provincies in de regio is voor iedereen voelbaar. Ook komend jaar investeren provincies honderden miljoenen euro's. Desondanks blijft traditiegetrouw de helft van de kiezers weg tijdens de provinciale verkiezingen. ,,De enige manier om dat op te krikken is het invoeren van een opkomstplicht'', denkt hoogleraar Monique Leyenaar.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn