Volledig scherm
PREMIUM
Huisjes op vakantiepark de Pampel in Hoenderloo. Het park kreeg in twee dagen tijd te maken met twee ernstige incidenten.

Gezin stelt vakantiepark Hoenderloo aansprakelijk na koolmonoxidevergiftiging: ‘We hapten naar lucht’

UpdateOp vakantiepark De Pampel in Hoenderloo is een gezin aan de dood ontsnapt nadat koolmonoxide vrijkwam in het vakantiehuisje waar de familie verbleef. Moeder Esther van Roosendaal en haar twee dochters (3 en 7) konden zichzelf net op tijd bevrijden uit de bungalow. Het gezin heeft het park aansprakelijk gesteld, maar de parkeigenaar en zijn verzekeraar weigeren om een schadevergoeding te betalen.

Van Roosendaal deed haar verhaal zaterdag bij het consumentenprogramma Radar op NPO Radio 1. De moeder en haar twee dochters uit het Noord-Hollandse Groet genoten eind april van een zorgeloze vakantie op vakantiepark De Pampel in Hoenderloo. De laatste avond nam een verontruste wending toen één van de dochters onwel werd in de bungalow. 

  1. Kamerfractie CDA wil sneller besluit over overname Sandd door PostNL

    Kamerfrac­tie CDA wil sneller besluit over overname Sandd door PostNL

    Dat de Autoriteit Consument & Markt geen datum kan noemen voor een uitspraak over de fusie tussen de postreuzen Sandd en PostNL is de CDA-fractie in de Tweede Kamer in het verkeerde keelgat geschoten. ACM brengt daardoor bedrijven die opereren in een moeilijke markt in problemen meent het CDA, dat naar aanleiding van berichtgeving in deze krant over de kwestie vragen heeft gesteld aan staatssecretaris Mona Keizer (Economische Zaken & Klimaat).
  2. Babynieuws uit de bossen: Kalfje geboren in wisentkudde op de Veluwe

    Babynieuws uit de bossen: Kalfje geboren in wisentkud­de op de Veluwe

    Het gaat goed met de wisentkudde bij Radio Kootwijk. Stichting Wisent op de Veluwe kon vandaag de geboorte van een tweede kalfje deze zomer melden. Of het een jongetje of een meisje is geworden kan voorzitter Jan Wolleswinkel nog niet zeggen. ,,Al dat haar hè? Dat maakt het moeilijk om te zeggen. Pas als we eenmaal gezien hebben hoe het dier plast weten we of het een stier of koe is”. Eerder werd een stiertje geboren. Met dit laatste jong komt de kudde in totaal op zes dieren.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn