Gebouw 055 aan de Condorweg in Apeldoorn. GGD Noord- en Oost-Gelderland wil dit gebouw gaan gebruiken als vaccinatielocatie tegen het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Gebouw 055 aan de Condorweg in Apeldoorn. GGD Noord- en Oost-Gelderland wil dit gebouw gaan gebruiken als vaccinatielocatie tegen het coronavirus. © Rob Voss

GGD wil extra vaccinatielocatie openen in Apeldoorn

GGD Noord- en Oost-Gelderland wil een tweede vaccinatielocatie openen in Apeldoorn. Het gaat om Gebouw 055 aan de Condorweg 1. Het plan staat volgens de gemeente Apeldoorn, die hiervoor een tijdelijke vergunning moet verlenen, het gebruik van het gebouw als kerkelijk centrum van De Basis niet in de weg.

 1. KAART | Aantal nieuwe positieve tests in regio daalt wéér: Urk enige gemeente ‘in het rood’
  Check jouw gemeente

  KAART | Aantal nieuwe positieve tests in regio daalt wéér: Urk enige gemeente ‘in het rood’

  Het aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland is vandaag opnieuw gedaald. Er zijn tussen gisterochtend en vanochtend 357 nieuwe positieve tests gemeld, een dag eerder waren dat er 428. Op de coronakaart zien we dat Urk nu de gemeente is met veruit de meeste besmettingen per 100.000 inwoners. Hattem, dat gisteren nog donkerrood kleurde op de kaart, doet het vandaag een stuk beter.
 2. Donderslag bij heldere hemel: illegaal vuurwerk in ‘altijd rustige’ Apeldoornse buurt, 24-jarige opgepakt
  PREMIUM

  Donderslag bij heldere hemel: illegaal vuurwerk in ‘altijd rustige’ Apeldoorn­se buurt, 24-jarige opgepakt

  De politie heeft een 24-jarige inwoner van Apeldoorn aangehouden nadat er bij hem thuis enkele tientallen kilo’s aan illegaal vuurwerk in beslag is genomen. Dat gebeurde dinsdagavond bij een inval aan de Minstreelshoeve in Apeldoorn. Ook de Explosieven Opruimings Dienst was aanwezig bij de actie. Een deel van het vuurwerk is door de EOD afgevoerd, een ander deel door de politie.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Opnieuw hevige Israëlische luchtaanvallen op Gazastrook
  Play

  Opnieuw hevige Israëli­sche luchtaan­val­len op Gazastrook

 2. Enorme ravage na plofkraak bij station Apeldoorn
  Play

  Enorme ravage na plofkraak bij station Apeldoorn

Apeldoorn