Jeffrey Hoogland, Harrie Lavreysen, Roy van den Berg en Matthijs Buchli met hun gouden medailles na afloop van het baanwielrennen teamsprint op de Olympische Spelen in Tokio.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeffrey Hoogland, Harrie Lavreysen, Roy van den Berg en Matthijs Buchli met hun gouden medailles na afloop van het baanwielrennen teamsprint op de Olympische Spelen in Tokio. © ANP

Gouden baanwielrenners worden gehuldigd in Apeldoorn, maar hoe is nog de vraag

Apeldoorn laat de gouden plak van de baanwielrenners niet zomaar aan zich voorbijgaan. Jeffrey Hoogland, Harrie Lavreysen en Roy van den Berg wonen er en krijgen een huldiging van de gemeente. Wanneer die plaatsvindt en hoe dat feestje eruit gaat zien is nog onbekend. ,,Dat blijft nog even een verrassing”, zegt loco-burgemeester Wim Willems. 

1 reactie

 • P. Bloemheuvel

  6 maanden geleden
  Doen!
 1. GroenLinks fel over onderzoek naar logistiek centrum Eerbeek: ‘Misleidend en niet onafhankelijk’
  PREMIUM
  4

  GroenLinks fel over onderzoek naar logistiek centrum Eerbeek: ‘Misleidend en niet onafhanke­lijk’

  Een rapport naar nut en noodzaak van een logistiek centrum voor de papierindustrie in Eerbeek deugt niet. Dat is de stevige conclusie van GroenLinks in Brummen. Volgens de fractie wordt gesjoemeld met cijfers waardoor het lijkt alsof een nieuw logistiek centrum noodzakelijk is voor het papierdorp. ,,De prioriteit lijkt te worden gegeven aan de papierindustrie, in plaats van aan de leefbaarheid in Eerbeek.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn