Vestigingsdirecteur Oskar van Zuiden van groothandel Sligro in Apeldoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Vestigingsdirecteur Oskar van Zuiden van groothandel Sligro in Apeldoorn. © Kevin Hagens

Groothandel op Veluwe deels klaar voor heropening horeca: ‘Ondernemers zijn afwachtend geworden’

De groothandel in de regio lijdt mee met de horeca. De vraag naar producten is vanzelfsprekend ook hier gedaald, vrachtwagens rijden nog maar mondjesmaat. Ook nu de vooruitzichten gunstig zijn, kijkt de horeca de kat nog uit de boom. Stilte voor de storm? ,,Ondernemers zijn afwachtend geworden.’’

1 reactie

 • Harm Platz

  1 jaar geleden
  Het stilleggen van een supply chain heeft nogal wat gevolgen. Als er weer wordt opgestart worden de tussenvoorraden (producten) leeg getrokken en vervolgens ontstaat er op diverse plekken schaarste wat weer prijsverhogingen opleveren. Paniek produceren om de tekorten zorgen voor nog meer vraag naar grondstoffen waar ook die nog eens omhoog gaan.
 1. Stephans bekendste werk in Apeldoorn werd gesloopt, nu mag hij langs het Kanaal een nieuwe handtekening zetten
  PREMIUM
  7

  Stephans bekendste werk in Apeldoorn werd gesloopt, nu mag hij langs het Kanaal een nieuwe handteke­ning zetten

  Het is een hele uitdaging. Hoe schilder je een kunstwerk, wanneer dit net boven de waterspiegel komt te staan? ,,Het is wel door mijn hoofd gegaan om met de zwembroek aan in het water te gaan staan’’, zegt Stephan Peters. Zijn werk is vanaf september op de betonnen kade van Kanaal Zuid in Apeldoorn te zien. Waar vroeger de boten tegen de wal lagen, is dan kleurrijk werk te zien.
  Apeldoorn