Mevrouw Ramdin is een van de gelukkigen die een appartement kregen toegewezen. Ze stond 16 jaar ingeschreven en is dubbelblij dat ze hier terecht kan. ,,Het is namelijk in de buurt waar ik ben opgegroeid.”
Volledig scherm
Mevrouw Ramdin is een van de gelukkigen die een appartement kregen toegewezen. Ze stond 16 jaar ingeschreven en is dubbelblij dat ze hier terecht kan. ,,Het is namelijk in de buurt waar ik ben opgegroeid.” © Rob Voss

Grote animo om te wonen op plek tijdelijke Anklaar in Apeldoorn

Van ‘huisjes’ waar tijdelijk winkels in waren ondergebracht, naar volwaardige woningen. Het stuk in Apeldoorn dat even dienst deed als winkelcentrum Anklaar, is nu een woonbuurtje. De animo om daar te wonen blijkt groot.

 1. Apenheul investeert 1,5 miljoen euro in nieuwe ruimte met zwemmende apen en bezichtiging onder water
  PREMIUM
  MET VIDEO
  4

  Apenheul investeert 1,5 miljoen euro in nieuwe ruimte met zwemmende apen en bezichti­ging onder water

  Vlak voor het nieuwe seizoen heerst er piekdrukte bij Apenheul. In het dierenpark wordt keihard gewerkt aan de oplevering van een nieuw losloopgebied. Noviteit daarin is een looproute die een gracht doorkruist. Bezoekers kunnen daar door glazen wanden zien wat er in het water gebeurt. Dat kan leuke waarnemingen opleveren: de apen die Apenheul daar laat loslopen kunnen zwemmen.
  Apeldoorn