Grote politiemacht weet tientallen boeren uit Apeldoorn te weren

UPDATE | MET VIDEODe politie heeft woensdagavond met een grote troepenmacht en zwaar materieel een groep boeren met trekkers uit Apeldoorn geweerd. De politie sloot onder meer een afrit van de A1 af. Toen boeren elders probeerden de stad in te komen, verplaatste de politie zich snel. De trekkers konden zodoende alsnog worden opgevangen en meteen worden teruggestuurd. In Apeldoorn is sinds woensdagavond voor dit doel een noodverordening van kracht.

61 reacties

 • Wim Paalderman

  3 maanden geleden
  Politie staakte enige tijd geleden ook al laten ze samen gaan met de Boeren das pas een blok waar men niet omheen kan
 • Peter van Dijk

  3 maanden geleden
  @Meindert Roffel . Inderdaad het land gaat naar de kloten , straks geen voedsel meer te krijgen of wij moeten het heel duur betalen . En Rutte staat maar te liegen dat doet hij al 12 jaar ,hoe houd hij het vol . Dus Rutte rot op
 • D Dijkhof

  3 maanden geleden
  Laat de politie nu maar eens zorgen dat ze de burgers beschermen en dat doe je niet door altijd maar de foute overheid te beschermen. Dus snel achter die daders van bijvoorbeeld de toeslagen affaire aan en haal due criminelen maar uit hun huis en sluit ze levenslang op. Daar heeft de burger meer aan.
 • Meindert Roffel

  3 maanden geleden
  Wie zijn boerenverstand verliest gaat vroeg of laat honger lijden. Rutte laat zichzelf door zijn eigen partij niet corrigeren. Hij is volledig onder controle van de duivelse WEF. Vol leugen en bedrog! Tijd dat ze hem een goede GGZ behandeling geven. Oooh nee dat gaat niet, daar is ook alles al kapot net zo als.....
 • Patrick Loohuis

  3 maanden geleden
  Top actie Politie !!
 1. Actiegroep knokt voor stuk bos in Eerbeek: ‘Dit mooie groen mag niet sneuvelen voor de papierindustrie’
  PREMIUM
  met video

  Actiegroep knokt voor stuk bos in Eerbeek: ‘Dit mooie groen mag niet sneuvelen voor de papierindu­strie’

  De kogel is door de kerk. Althans als het aan de provincie Gelderland ligt: het veelbesproken Logistiek Centrum Eerbeek (LCE) voor de papierindustrie komt in het Markvoortsbos. Daar moet dan 4,8 hectare aan bomen worden gekapt. Een aantal bezorgde Eerbeekenaren en Brummenaren gaat daar pontificaal voor liggen en richtte een actiegroep op: Behoud het Markvoortsbos.