Het personeel van Huis 56 in betere tijden, vlak voor de opening in juni vorig jaar: zittend Peter Driehuis (links, chef-kok) en Bert Wolthuis (rechts, gastheer), staand Vincent Brons (links, gastheer) en de inmiddels gestopte mede-eigenaar Mike Heemsbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het personeel van Huis 56 in betere tijden, vlak voor de opening in juni vorig jaar: zittend Peter Driehuis (links, chef-kok) en Bert Wolthuis (rechts, gastheer), staand Vincent Brons (links, gastheer) en de inmiddels gestopte mede-eigenaar Mike Heemsbergen. © Kevin Hagens

Hans (62) stopt met Huis 56 in Ugchelen: ‘Genaaid door de overheid’

Hij heeft er naar eigen zeggen ‘gruwelijk veel geld ingestopt’ om zijn restaurant overeind te houden. Nu is het klaar voor Hans Grefhorst (62), eigenaar van het Ugchelse Huis 56: de tent sluit na anderhalf jaar. ,,Hoeveel water moet ik bij de wijn doen om het leuk te houden? Dit is het niet waard.’’ 

0 reacties