Volledig scherm
PREMIUM
Erik en Anja Veldwijk van camping en theeschenkerij 't Oegenbos. © RONNY TE WECHEL

'Helemaal van slag' om vliegroutes Lelystad Airport

VideoNegen jaar hebben ze ervoor gespaard en alles dat ze hadden, hebben ze geïnvesteerd in de uitbreiding van hun camping. En net nu dat klaar is, komt het nieuws over de vliegroutes vanaf Lelystad. ,,We kunnen wel opdoeken."

Nog een jaar of twee, dan wilde Erik Veldwijk stoppen met zijn grond- en klussenbedrijf, en zich volledig toeleggen op hun camping. Na de uitbreiding zouden hij en zijn vrouw Anja er hun brood mee kunnen verdienen. Die droom ligt sinds vorige week aan diggelen. ,,We zijn helemaal van slag."

 1. Apeldoornse webshop laat spoor van gedupeerden na
  PREMIUM

  Apeldoorn­se webshop laat spoor van gedupeer­den na

  Leveranciers en klanten betichten webshop BMX Shop Apeldoorn massaal van oplichting. De webshop voor fietscrossartikelen van Apeldoorner Riny van Nieuwenhuizen zou wel afnemen van leveranciers maar niet betalen en klanten juist laten betalen maar vervolgens niet leveren. Van Nieuwenhuizen zelf ontkent oplichtingspraktijken en stelt juist zelf slachtoffer van een lastercampagne te zijn. Meerdere gedupeerden zeggen dat ze aangifte van oplichting hebben gedaan tegen de ondernemer. ,,Die man is ziek in zijn hoofd.’’
 2. Gemist? ‘Wolf’ in Schoonheten en Staatsloterij verklaart levende Kampenaar dood
  Jouw regionieuws gemist?

  Gemist? ‘Wolf’ in Schoonhe­ten en Staatslote­rij verklaart levende Kampenaar dood

  De gemeente Raalte werd afgelopen week opgeschrikt door een Wolf, althans dat werd in eerste instantie gedacht. Een filmpje circuleerde over een dier dat mogelijk bloed van de weg zat te likken bij Schoonheten. Die ‘wolf’ bleek uiteindelijk de Duitse Herder Beer van Ans Spijker. ,,Het was een boterham. Ik kan je de plek zo aanwijzen,’’ aldus de eigenaresse. Dit verhaal was één van de opmerkelijkste verhalen van afgelopen week. Een overzicht van de verhalen van afgelopen week die het teruglezen waard zijn:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn