Bloemen, potjes gevuld met kaarsen en handgeschreven kaartjes. De woorden waarmee de omgekomen Jari (20) uit Apeldoorn wordt herdacht, zijn hartverscheurend.
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemen, potjes gevuld met kaarsen en handgeschreven kaartjes. De woorden waarmee de omgekomen Jari (20) uit Apeldoorn wordt herdacht, zijn hartverscheurend. © Maarten Sprangh

Herdenkingsplekken voor Jari (20) na dodelijk ongeval in Apeldoorn

Zowel langs de Zutphensestraat als bij voetbalclub WSV is een herdenkingsplek ingericht voor de overleden Jari (20) uit Apeldoorn. Hij werd donderdagavond geschept door een auto, toen hij met zijn fiets wilde oversteken. De impact is gigantisch, het verdriet groot.

3 reacties

 • Shirley van den Berg

  2 maanden geleden
  Al was het geen racebaan, zodra je met 50 omhoog de tunnel uitrijdt zie je eventuele fietsers nog niet, en op het moment je ze wel ziet ben je eigenlijk te laat, na mijn idee zou de fiets oversteekplaats verder van de tunnel af moeten zitten om de situatie veiliger te maken de rest is gewoon ons eigen gedrag wat zo nu en dan tot diep trieste situaties lijdt als deze.
 • Roy Huisman

  2 maanden geleden
  Wat een vreselijke gebeurtenis. Heel veel sterkte gewenst voor alle nabestaanden met groot gemis en intens verdriet.
 • Helma Buitenhuis

  2 maanden geleden
  Zutphensestraat na 20.00 uur wordt er vaak heel hard gereden vanaf de Tol tot volgend kruispunt.Flitspaal en snelheidscontrole mogen niet baten.Diverse malen melding gemaakt v gevaarlijke situatie bij fietsersoversteekplaats Heliosstraat/Zutphensestraat to nr 19.zowel bij wijkagent als bij de gemeente.Geen verbetering...ook hier is het levensgevaarlijk mede door het oversteken v veel scholieren richting centrum.Sta open voor het nogmaals meedenken over een veilige woonomgeving.