Herman Posthouwer uit Putten werkt al vijftig jaar voor dezelfde baas: „De laatste jaren zijn de leukste van mijn carrière.”
Volledig scherm
PREMIUM
Herman Posthouwer uit Putten werkt al vijftig jaar voor dezelfde baas: „De laatste jaren zijn de leukste van mijn carrière.” © Bram van de Biezen

Herman werkt al een halve eeuw voor dezelfde baas uit Putten. Dit is zijn geheim

Een halve eeuw werken voor een en dezelfde baas: voor de een klinkt het als een horrorstory, de ander vaart er wonderwel bij. Uniek is het al niet meer, nu de pensioenleeftijd steeds verder opgerekt wordt. Voor bouwvakker Herman Posthouwer zijn die vijftig jaar bij bouwbedrijf Van Wijnen in Putten in elk geval voorbij gevlogen. „Hoe je het volhoudt? Gewoon dom door doen.”

2 reacties

 • A de Fries

  2 jaar geleden
  Vind maar eens een begin-veertiger die al 20+ jaar dezelfde werkgever heeft. Gaat je niet lukken waarschijnlijk. 'Het geheim' lijkt vooral je geboortedatum te zijn.
 • J.J. Goudkamp

  2 jaar geleden
  míjn vrouw wérkt al net zo lang voor een notaris uit zwolle en is nog niet één dag ziek geweest in die tijd
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.