Herman Posthouwer uit Putten werkt al vijftig jaar voor dezelfde baas: „De laatste jaren zijn de leukste van mijn carrière.”
Volledig scherm
PREMIUM
Herman Posthouwer uit Putten werkt al vijftig jaar voor dezelfde baas: „De laatste jaren zijn de leukste van mijn carrière.” © Bram van de Biezen

Herman werkt al een halve eeuw voor dezelfde baas uit Putten. Dit is zijn geheim

Een halve eeuw werken voor een en dezelfde baas: voor de een klinkt het als een horrorstory, de ander vaart er wonderwel bij. Uniek is het al niet meer, nu de pensioenleeftijd steeds verder opgerekt wordt. Voor bouwvakker Herman Posthouwer zijn die vijftig jaar bij bouwbedrijf Van Wijnen in Putten in elk geval voorbij gevlogen. „Hoe je het volhoudt? Gewoon dom door doen.”

2 reacties

 • A Zylstra

  2 maanden geleden
  Vind maar eens een begin-veertiger die al 20+ jaar dezelfde werkgever heeft. Gaat je niet lukken waarschijnlijk. 'Het geheim' lijkt vooral je geboortedatum te zijn.
 • J.J. Goudkamp

  2 maanden geleden
  míjn vrouw wérkt al net zo lang voor een notaris uit zwolle en is nog niet één dag ziek geweest in die tijd
 1. KAART | Veel gemeenten kunnen positieve tests op 1 hand tellen, alleen in deze provincie (lichte) stijging
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Veel gemeenten kunnen positieve tests op 1 hand tellen, alleen in deze provincie (lichte) stijging

  Een grijze coronakaart vandaag in Oost-Nederland: opnieuw daalt het aantal positieve testuitslagen in de regio’s van de Stentor. Flevoland noteert nog wel een lichte stijging, terwijl heel Nederland het laagste aantal positieve tests noteert sinds begin juli. Opvallend is dat er in de regio’s van de Stentor zowel nul ziekenhuisopnames als nul sterftegevallen gemeld werden.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn