Volledig scherm
PREMIUM
In het geval van de 7-jarige Chanu ging het vanmorgen opnieuw mis. Er was wel een chauffeur maar geen begeleiding. © Kevin Hagens

Het gaat beter dan vorig jaar, maar zeker nog niet vlekkeloos bij PlusOV

updateEr zijn vandaag opnieuw problemen bij het leerlingenvervoer van PlusOV, maar het lijkt erop dat een herhaling van het drama van vorig jaar uitblijft. Bij PlusOV zelf is men 'niet ontevreden'.

Op speciaal onderwijsschool Daniël de Brouwer in Wilp zien ze dat het stukken beter gaat dan vorig jaar. ,,Maar we zijn er nog niet", zegt directeur Anneke Huiskamp. Van de ruim tweehonderd kinderen die op die school afhankelijk zijn van het vervoer van PlusOV, ging het vanmorgen in vijftien gevallen echt mis. Huiskamp: ,,Die kinderen stonden zelfs nog niet in het systeem." Daarnaast werd een handvol leerlingen wel opgehaald, maar zij kwamen te laat op school. Dat geldt ook voor vijf van de circa 40 leerlingen van de Prinsenhof in Apeldoorn die met PlusOV van en naar school gaan. ,,Los daarvan is het goed verlopen, dus daar zijn we heel blij mee", zegt directeur Annelies Beltman. ,,Want we waren wel wat huiverig."

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn