Terug in de tijd bij Paleis Het Loo - in stijl.foto Kevin Hagens
Volledig scherm
Terug in de tijd bij Paleis Het Loo - in stijl.foto Kevin Hagens

Historisch middagje op klosbaan van Het Loo

APELDOORN - Er werd zaterdag heel wat afgeklost op de klosbaan van Paleis Het Loo. Weliswaar zonder klos maar met een bal speelden 'gegoede burgers' er croquet en pluimbal in prachtige kostuums uit de Napoleontische tijd.

 1. Gloednieuw verpleeghuis in Apeldoorn biedt als zorghotel 76 bedden voor herstellende coronapatiënten
  PREMIUM

  Gloednieuw verpleeg­huis in Apeldoorn biedt als zorghotel 76 bedden voor herstellen­de coronapa­tiën­ten

  De kamers en gangen baden in het daglicht, het ruikt er nieuw, de verf lijkt net opgedroogd. Het gloednieuwe verpleeghuis op de voormalig Juliana-locatie is helemaal klaar voor haar nieuwe bewoners. De naamplaatjes van de gelukkigen zitten al op de deuren. Maar de kamers worden voorlopig niet bewoond door de geplande groep zorgbehoevenden. Het pand aan de Koning Lodewijklaan gaat eerst dienstdoen als zorghotel.
 2. LIVE | Corona in de regio: Boetes voor ‘stiekem’ varende meiden in Zwolle, gloednieuw verpleeghuis wordt corona-hotel
  video

  LIVE | Corona in de regio: Boetes voor ‘stiekem’ varende meiden in Zwolle, gloednieuw verpleeg­huis wordt corona-ho­tel

  Oost-Nederland zit nu bijna een maand in de coronacrisis. We zien tal van mooie initiatieven, zoals particulieren die massaal mondkapjes maken en hele straten die meedoen aan de berenjacht voor kinderen. Maar intussen is er elke dag ook weer verdriet en bezorgdheid om mensen die ziek worden of overlijden. Mis vandaag niets over de corona-ontwikkelingen in ons regionale liveblog.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn