Sattar Shamous (33) heeft als politieke vluchteling bijna zijn diploma als tennisleraar te pakken. ,,Tennis is mijn passie. En daar kan ik nu mijn werk van maken.”
Volledig scherm
PREMIUM
Sattar Shamous (33) heeft als politieke vluchteling bijna zijn diploma als tennisleraar te pakken. ,,Tennis is mijn passie. En daar kan ik nu mijn werk van maken.” © Kevin Hagens

Hoe vluchteling Sattar van poffertjesverkoper in Dubai tennisleraar werd in Apeldoorn: ‘Blijf vechten’

Vallen en weer opstaan. Sattar Shamous (33) vecht al zijn hele leven voor een gelukkig bestaan. 2,5 jaar geleden streek hij neer in Nederland, nu gloort er een mooie toekomst als tennisleraar in Apeldoorn. Toch mist Sattar het belangrijkste in zijn leven. ,,Ooit hoop ik ze in de armen te sluiten.”

0 reacties

  1. Wandelmissie Willemijn volbracht: Komst handicapvriendelijke speeltuin in Apeldoorn stuk dichterbij
    PREMIUM

    Wandelmis­sie Willemijn volbracht: Komst handicap­vrien­de­lij­ke speeltuin in Apeldoorn stuk dichterbij

    De vurige wens van Willemijn van de Zedde uit Apeldoorn voor een handicapvriendelijke speeltuin is een stuk dichterbij. Haar crowdfundingsactie via Voor Apeldoorn leverde beduidend meer geld op dan haar streefbedrag. De teller is geëindigd op 10.428 euro terwijl ze mikte op 5000 euro. Opgetogen: ,,Het is niet meer de vraag óf het er komt, maar wanneer het er komt.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn