Honderden jongeren vormen in Eerbeek erehaag voor in Apeldoorn verongelukte Stijn (23): ‘Toont hoeveel mensen om hem gaven’

videoHet vuurwerk van zaterdagavond was al indrukwekkend. Maar dat spontane eerbetoon werd vandaag overtroffen. In zijn eigen Eerbeek vormden honderden jongeren met fakkels aan het eind van de middag een erehaag voor de vrijdag op de Gildenlaan in Apeldoorn verongelukte Stijn Willems (23). 

2 reacties

 • N. vd Meulen

  6 dagen geleden
  Diep respect voor deze jongeren, die hun vriend de laatste eerbied bewijzen. Gepaste kleding en rust chapeau……..dit geeft de “gewone” burger moed. Sterkte voor nu en in de toekomst .
 • mannita sierink

  1 week geleden
  gecondoleerd met dit zware verlies,en heel veel sterkte, en inderdaad ook heb je deze jongen niet gekend! is het al zeer ontroerend mooi,dit is nou precies zoals mensen er moeten zijn voor mensen in nood prachtig!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn