Honderdvijftig asielzoekers uit Ter Apel met spoed naar twee sporthallen in Apeldoorn

met videoHonderdvijftig asielzoekers die bij het aanmeldcentrum in Ter Apel al meerdere dagen de nacht in de buitenlucht moesten doorbrengen, zijn gisteravond met bussen naar Sporthal Zuiderpark en Sporthal Mheenpark in Apeldoorn verhuisd. Daar hebben ze maximaal vier dagen onderdak voordat ze doorreizen naar Doetinchem

51 reacties

 • Jeroen De Bruin

  5 maanden geleden
  Schop all die geluk zoekers terug. De Nederlandse burgers moeten voor gaan..
 • W Huisman

  5 maanden geleden
  Nou maak je geen zorgen, daar heb ik zeker van gehoord en erger nog we hebben er mee te maken binnen ons gezin. Maar daar kun je de falende overheid op aanspreken en niet de mensen die uit een oorlog gebied vluchten. Ik werk zelf in de zorg en weet ook heel goed hoe schrijnend het te kort is en hoe hard ik ook zelf moet werken omdat het rooster bijna niet rond te krijgen is. Dus geen zorgen dat ik niet weet wat er speelt in ons land. Jeannette
 • E. Lentekind- De Jong

  5 maanden geleden
  @ T Klok: de bevolking snel verarmd?( met een d graag, het gaat niet over een arm ). Schei toch uit. De mensen klagen en willen bij voorkeur parttime werken.
 • Andre Eggerding

  5 maanden geleden
  @ W Huisman, nooit gehoord van het grote woningnood in Nederland. Nooit gehoord van tekort aan huisartsen,leerkrachten en zorhpersoneel? Wordt als we jouw instelling zouden hebben alleen maar groter.
 • G. Klement

  5 maanden geleden
  @Erik Biesemaat en W. Huisman, als jullie nu beiden 50 personen thuis opnemen dan hebben er alweer 100 personen een dak boven hun hoofd. Weer een probleem opgelost.