Horrordossier Uddel: ex-boer Gerrit krijgt stapel zwartgelakte pagina’s na WOB-verzoek

VIDEOAllemaal zwartgelakte pagina’s in horrordossier Uddel. Bij het bestuderen van de informatie die hij van de gemeente Apeldoorn kreeg, voelt het alsof hij op tv een item over de toeslagenaffaire bekijkt, zegt Gerrit van den Brink. Met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur wil hij feiten boven water krijgen over de bouwstop op zijn bijna voltooide woning. Het resultaat frustreert hem.

2 reacties

 • Cees Noorderijk

  2 dagen geleden
  Boer Gerrit van de Brink? Dhr van de Brink is nooit boer geweest rn staat al jaren bekend als een notiore oplichter die tientallen mensen en zijn familie financieel en emotioneel zwaar gedupeerd heeft. Die man komt al jaren weg met alles. Goed dat de gemeente op zijn strepen gaat staan in deze, regels zijn regels! Groet Cees Noorderijk
 • Walter Groothuizen

  4 dagen geleden
  Schandalig, heeft het gemeentebestuur niets geleerd heeft van de toeslagen affaire en het gevecht van pieter omsigt met het kabinet. Het is typisch de macht van de overheid niet geremd door proceskosten tegen over de burger.
 1. Boeven bibberen na kraak chatsystemen: ‘Ze kunnen beter weer in de sauna gaan overleggen’
  PREMIUM

  Boeven bibberen na kraak chatsyste­men: ‘Ze kunnen beter weer in de sauna gaan overleggen’

  Grootschalige cokesmokkel, Colombiaanse cocaïnewasserij, aanslag op een woning, foute wouten en drugslabs: de klappen die het kraken van de versleutelde communicatiedienst Encrochat aan de onderwereld uitdeelt, worden langzaamaan zichtbaar. Advocaten bestrijden voor hun panikerende clientèle de rechtmatigheid van de hack, vooralsnog zonder succes. ,,Criminelen kunnen beter weer gewoon in de sauna gaan overleggen.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Honderden Russen skiën in bikini de berg af
  Play

  Honderden Russen skiën in bikini de berg af

 2. Felle brand bij crash tegen paal met verkeerslichten
  Play

  Felle brand bij crash tegen paal met verkeers­lich­ten

Apeldoorn