Volledig scherm
PREMIUM
Carla Maessen te midden van Michiel Brouwers (l) en wethouder Nathan Stukker tijdens een inspiratiebezoek aan Serious Request 2017 in Breda. © Archief, Rob Voss

Hotelbaas: Apeldoorn moet werk maken van lokale evenementen

Apeldoorn moet meer werk maken van eigen unieke evenementen. Dat zegt Carla Maessen bij haar vertrek als general manager van Hotel de Keizerskroon. Eenmalige ‘krakers’ zoals Serious Request en de Giro d’Italia zijn best mooi, zegt Maessen, maar de volgende stap is ruimte geven aan lokale parels.

Maessen, die vertrekt naar hotel De Bilderberg in Oosterbeek, droeg gisteren haar functie bij De Keizerskroon over aan Frans van der Laak. Ze heeft gemengde gevoelens, bekent ze, want hoewel ze er blijft wonen ‘gaat ze Apeldoorn erg missen’. 

  1. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
    PREMIUM
    video

    Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

    Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn