Joost Siegelaar, voorzitter van Huisartsen Regio Apeldoorn, doet een oproep aan de zo'n zesduizend patiënten in de regio Apeldoorn die deze of volgende week gevaccineerd zouden worden met AstraZeneca.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Siegelaar, voorzitter van Huisartsen Regio Apeldoorn, doet een oproep aan de zo'n zesduizend patiënten in de regio Apeldoorn die deze of volgende week gevaccineerd zouden worden met AstraZeneca. © Kevin Hagens

Huisartsen die zouden beginnen met AstraZeneca platgebeld: ‘Wij weten het zelf ook niet’

Net nu huisartsen in Noord- en Oost-Gelderland zouden beginnen met het vaccineren met AstraZeneca, worden ze volop gebeld over het tijdelijk stilleggen. Dat terwijl ze zelf niet weten hoe het verder moet. ,,Dit gaat ook de reguliere zorg in de weg zitten.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn