Volledig scherm
Huisartsen in Gezondheidscentrum Beekpark aan de Vosselmanstraat. © Ingrid Willems

Huisartsenpraktijken samen in Gezondheidscentrum Beekpark in Apeldoorn

Patiënten van drie huisartsenpraktijken maken vanaf maandag de gang naar de Vosselmanstraat. Daar opent Gezondheidscentrum Beekpark de deuren. Het gaat om de praktijken van Jolink + Van der Lugt, huisartsenpraktijk Luykx en Pruis-ter Avest en huisartsenpraktijk De Parken.

Ook andere zorgverleners krijgen er onderdak. Zo komt er met Apotheek Beekpark een nieuwe apotheek en krijgt FysioNu de beschikking over een grote oefenruimte. Ook zullen er met regelmaat andere zorgverleners aanwezig zijn.

Een belangrijk aandachtspunt op de nieuwe locatie is volgens de zorgverleners de parkeergelegenheid.  Omdat er rondom het gezondheidscentrum een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen zijn, is het de bedoeling dat alleen mensen die slecht ter been zijn hier hun auto neer kunnen zetten. Andere (betaald) parkeeropties voor bezoekers zijn de parkeerhavens aan de Loolaan, parkeergarage Museum Centrum of Parkeergarage Orpheus.

  1. Urolift voor prostaatpatiënt uit Apeldoorn geschenk uit de hemel: ‘Ik kan weer mountainbiken’
    PREMIUM

    Urolift voor prostaatpa­tiënt uit Apeldoorn geschenk uit de hemel: ‘Ik kan weer mountainbi­ken’

    Problemen met plassen, het gevoel de blaas niet te kunnen ledigen? Liefst 40 procent van de mannen boven de vijftig jaar kampt er in min of meerdere mate mee. Voor sommigen biedt het nieuwe zogenoemde UroLift-systeem soelaas, een behandeling die slechts in vier Nederlandse ziekenhuizen mogelijk is, waaronder Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen. Voor Apeldoorner Henry van der Zande (53) een geschenk uit de hemel. ,,Ik kan mijn sportieve passie, mountainbiken, nu weer oppakken.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn