De verhuisbewegingen uit de Randstad zorgen voor een toenemende druk op de oostelijke woningmarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
De verhuisbewegingen uit de Randstad zorgen voor een toenemende druk op de oostelijke woningmarkt. © ANP

Huizenkopers uit Randstad kiezen steeds meer voor Oosten: ‘En niet langer één specifieke regio’

pollDe druk op de huizenmarkt neemt toe doordat kopers uit de Randstad zich vaker in Oost-Nederland melden. Beschikbaarheid van betaalbare en ruime huizen speelt een rol. De opkomst van thuiswerken zorgt mogelijk voor een grotere trek naar het oosten.

4 reacties

 • Geerlings

  2 maanden geleden
  Prima ontwikkeling, ik zie alleen maar voordelen. Leren beide partijen meteen dat NL groter is dan het eigen straatje, buurt of regio. (Zoals m'n ouders zeiden; ze bakken overal brood)
 • E Berg

  2 maanden geleden
  Economisch verbonden met dorp of stad invoeren. Anders kunnen de kinderen uit betreffende plaats er nooit een woning kopen.
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  En daarna klagen dat het hier zo saai is...
 • M. Steenbergen

  2 maanden geleden
  Geef ze eens ongelijk meer ruimte voor minder geld. Wie wil dat niet? Alleen sneu voor de start er die dit met leden ogen moet aanzien. Marianne Steenbergen
 1. De ontstoken keelamandelen van Robin (11) uit Apeldoorn moeten eruit, maar ziekenhuis heeft geen plek (en hij is niet de enige)
  PREMIUM
  6

  De ontstoken keelamande­len van Robin (11) uit Apeldoorn moeten eruit, maar ziekenhuis heeft geen plek (en hij is niet de enige)

  Dagelijks aan de medicijnen om de pijn te onderdrukken, sluimerende angst dat de kanker uitzaait, een donornier die maar niet kan worden geplaatst. Patiënten die door de coronadrukte in de ziekenhuizen niet aan de beurt komen voelen zich bang, machteloos, gefrustreerd en zijn boos, blijkt uit de vele tientallen reacties die we kregen op een oproep. Een portret van acht wachtenden.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn