Ik zit in mijn wakkere fase, ben 5,6 kilo kwijt en eindelijk neemt mijn orgaanvet af!

Met videoBijna zes weken duurt mijn zoektocht naar een gezonder leven nu al en ik begin het ook leuk te vinden om zoveel mogelijk te weten van mijn eten, dat je door een beetje na te denken over ‘wat je naar binnen schuift’ gezondere keuzes kan maken. Ik ben nu 5,6 kilo kwijt, het vetpercentage is flink gedaald, maar belangrijker nog mijn viscerale vet is eindelijk minder.

7 reacties

 • P. Versteegen

  1 maand geleden
  Een coach??? Lachertje je, zal het toch echt zelf moeten doen!!!
 • Hanssen

  2 maanden geleden
  Je kunt een heerlijke maaltijdsoep maken met n pakje tomato frito, ongeveer n halve liter water, 1 bouillonblokje,verse tomaten, een rode paprika en een halve bloemkool om hem lekker te binden. De staafmixer erdoor en hupsakee lekkere gezonde maaltijd, eventueel nog gehaktballetjes toevoegen!
 • Lex van der Linden

  2 maanden geleden
  De meeste mensen willen wel wat gezonder eten. Ik denk alleen dat het voor een heleboel lastig is om een gerecht samen te stellen met de gezonde producten. Ook hier zie ik weer dat een coach een foodguide stuurt met veel verschillende gerechtjes. Een voorbeeld wordt hier vermeld voor een omelet. Stel dit soort recepten-guides van deze professionals gewoon beschikbaar (b.v. via een download) zodat je zonder problemen zelf aan de slag kunt gaan zonder dure kosten voor een diëtiste of coacht.
 • frank aan de stegge

  2 maanden geleden
  Mooi artikel. Zelf ook in een jaar van 100 naar 87 afgevallen met koolhydraatarm. Opvallend is dat je omgeving, familie en vrienden, je graag weer terug sleuren naar je oude eet patronen. Want stel je nou voor dat je ze in de steek laat in die bak met suiker waar ze iedere dag in rond wentelen;) Laatst nog" je moet wel van het leven genieten" "Dat doe ik met dit nieuwe lichaam zonder dikke buik!" Tip. notenmix +fruit en zadmet kokosolie honing uit de oven met yoghurt.
 • Koos Mintjes

  2 maanden geleden
  Geweldig lijktmij ook wel wat
 1. Hans uit Apeldoorn in conflict met woningcorporatie omdat boom voor huis weg moet: ‘Zaag je toch niet om?’
  PREMIUM
  18

  Hans uit Apeldoorn in conflict met woningcor­po­ra­tie omdat boom voor huis weg moet: ‘Zaag je toch niet om?’

  Dit is ’m dan! De boom in de voortuin die al sinds november vorig jaar de tongen losmaakt in huize Van der Vliet in de Apeldoornse wijk De Maten. De kleine grove den, die voor Hans van der Vliet voelt als een soort beste vriend. De boom staat echter op het punt te worden gekapt. ,,En daar word ik echt ongelukkig van”, aldus de verbouwereerde Hans van der Vliet.
  Apeldoorn