Imani (20) uit Apeldoorn, oud-finaliste The Voice Kids: ‘Dingen gehoord die ik als 14-jarige niet had moeten horen’

VIDEOImani Al Ebate (20) uit Apeldoorn deed mee aan The Voice Kids toen ze 14 was. Ali B was haar coach. Meedoen had voor haar een bevrijding moeten zijn. Nu wordt het dat alsnog. We kijken met haar naar de aflevering van Boos.

15 reacties

 • Michel Bouwens

  1 jaar geleden
  E. van Engel. Wij zijn anders? Wat een onzin. Volgens mij zijn Jeroen en Marco aardig westers. Misbruik komt in alle culturen voor.
 • Andy Van Werven

  1 jaar geleden
  Ja de dames trekken vakker van dat korte spul maar dat verteld niet dat je aan een dame of meisje hoort te zitten bah
 • doe mijn best

  1 jaar geleden
  Ik rij 4x per jaar langs de fruiteryschool in Apeldoorn. En ik/wij zien jonge meisjes met zeer korte rokje rijden op weg naar de school rijden. Ik zeg tegen mijn vrouw dit vraagt toch om problemen! Zeker om dat er mensen zijn die niet westers zijn opgevoed. En een vrouwen zien als een........Wij Nederlanders zijn anders hoe wel ik na de jaren 80 er er aan begin te twijfelen. Je wordt negatief beïnvloed door de minderheid.
 • Julius Bruins

  1 jaar geleden
  Nou Yvonne, we kunnen oudjes blijven waarschuwen voor internetfraude, we kunnen jonge dames waarschuwen voor gladde praatjes van dit soort mannen, maar ze blijven erin trappen. Alleen de daders de schuld geven gaat mij te ver, mensen moeten ook zelf nadenken. Maar wat de daders betreft, levenslang met een een maximum van 2 weken.
 • Auke de Jager

  1 jaar geleden
  Reimink, 100% eens!