Het zag er allemaal zo mooi uit: maar de plannen voor de Tuinen van Zuidbroek belandden afgelopen zomer in de prullenbak. Als het aan de wijkraad Zevenhuizen/Zuidbroek en de Vrienden van Park Zuidbroek worden delen daar alsnog uitgevist.
Volledig scherm
PREMIUM
Het zag er allemaal zo mooi uit: maar de plannen voor de Tuinen van Zuidbroek belandden afgelopen zomer in de prullenbak. Als het aan de wijkraad Zevenhuizen/Zuidbroek en de Vrienden van Park Zuidbroek worden delen daar alsnog uitgevist. © Tuinen van Zuidbroek

In Apeldoorn vrezen ze dat grond van mislukt project in ‘verkeerde handen’ terechtkomt

Zorgen in Zuidbroek. In de Apeldoornse nieuwbouwwijk vrezen ze dat de voor de Tuinen van Zuidbroek beoogde grond in ‘verkeerde handen’ terechtkomt. 

 1. Kabinet: schrappen laagvliegroutes maakt opening vliegveld Lelystad mogelijk
  PREMIUM

  Kabinet: schrappen laagvlieg­rou­tes maakt opening vliegveld Lelystad mogelijk

  Het luchtruim wordt anders ingedeeld, waardoor vliegtuigen de kortst mogelijke routes gaan vliegen en geluidsoverlast en uitstoot moeten worden verminderd. Door de gewraakte laagvliegroutes te schrappen, maakt het kabinet ook de weg vrij voor de opening van Lelystad Airport. ,,Dat lossen we hiermee op.’’ Actiecomité Red de Veluwe en Hoog Overijssel staan argwanend tegenover de nieuwste plannen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Betty (90) uit Harderwijk over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'
  Play

  Betty (90) uit Harderwijk over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'

 2. Kabinet valt. Einde Rutte III is feit wegens toeslagenaffaire
  Play

  Kabinet valt. Einde Rutte III is feit wegens toeslagen­af­fai­re

Apeldoorn