Eigenaar Yvonne Oldenburg van 't Pannekoekhuis in Ugchelen protesteerde al eerder tegen de coronaregels. Toen de terrassen in maart nog dicht moesten, deed het restaurant mee met Het Nationaal Picknickmoment, een actie voor heropening van de terrassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Yvonne Oldenburg van 't Pannekoekhuis in Ugchelen protesteerde al eerder tegen de coronaregels. Toen de terrassen in maart nog dicht moesten, deed het restaurant mee met Het Nationaal Picknickmoment, een actie voor heropening van de terrassen. © Niek Verhoeven / archief

In 't Pannekoekhuis van Yvonne hoef je geen coronabewijs te laten zien: ‘Ik zie wel of ik boete krijg’

POLL,,Dit gaan we écht niet doen.” Eigenaar Yvonne Oldenburg van ‘t Pannekoekhuis in Ugchelen weigert om vanaf 25 september haar gasten te controleren op een coronatoegangsbewijs. ,,Het gaat supergoed met de besmettingscijfers, dus dit slaat nergens op.”

33 reacties

 • Marian Kraeima

  1 jaar geleden
  Vind t vreselijk arrogant en egoïstisch om je niet te laten vaccineren, vooral voor al die mensen die niet kunnen of mogen vaccineren! En deze kroegbaas doet daar dus aan mee! Zou zeggen niemand gaat meer naar haar toe!!
 • G. Schouten

  1 jaar geleden
  Men moet wel een zeer beperkte geest bezitten om gevaccineerden weg te zetten als angsthazen. Eerder lijkt mij dit het tegenovergestelde. Angst voor een spuit en alle waanzige wappie verhalen. Triest dat er mensen zijn met een slecht geheugen. Alle gebeurtenissen van vorig jaar al zijn vergeten. Bovendien geen enkele empathie tonen voor de medewerkers in de zorg en de duizenden die nu moeten wachten op hun operatie.
 • Harm Platz

  1 jaar geleden
  Krijgt men de mogelijkheid om open te gaan, is het nog niet goed. Blijf dan ook maar dicht.
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Maandje of wat gewoon sluiten....
 • Bertus Apeldoorn

  1 jaar geleden
  Goed bezig! Met zo'n instelling krijgen we het nooit onder controle.