Volledig scherm
© anp

Indiaas talent 'geschaakt' door Apeldoorns grootmeesterstoernooi

Het twaalfjarig supertalent Praggnanandhaa Rameshbabu is een van de trekpleisters van het grootmeesterstoernooi  tijdens de Schaakweek in Apeldoorn van 7 tot en met 17 juni. 

Hij neemt het op tegen onder meer de Braziliaanse grootmeester Alexandr Fier en de lokale schaakhelden Stefan Kuipers en Thomas Beerdsen. Dagelijks beginnen de partijen om 13.00 uur. Publiek kan de partijen in Denksportcentrum Noord bekijken en online via www.schaakweek.nl volgen. De schaakweek is een initiatief van schaakvereniging Schaakstad Apeldoorn.  Alle activiteiten in Denksportcentrum Noord op gebied van denksport zijn gratis toegankelijk.

  1. Werknemers slachterij moeten zich ook buiten het werk netjes gedragen in Apeldoorn
    PREMIUM

    Werknemers slachterij moeten zich ook buiten het werk netjes gedragen in Apeldoorn

    Drinkende en rondhangende Oost - Europeanen waren al jaren een doorn in het oog van buurtbewoners rond winkelcentrum Kayershof in Apeldoorn Zuid. Aan die overlast hoopt burgemeester John Berends, op de valreep van zijn afscheid van Apeldoorn, nu een einde te maken. Een afspraak tussen uitzendbureaus's en slachterij Ekro moet ervoor zorgen dat de werknemers zich, ook buiten het werk, netjes gedragen. Onderdeel van de afspraak is dat er voor klachten uit de buurt binnen twee werkdagen een oplossing gevonden wordt.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn