Volledig scherm
© anp

Indiaas talent 'geschaakt' door Apeldoorns grootmeesterstoernooi

Het twaalfjarig supertalent Praggnanandhaa Rameshbabu is een van de trekpleisters van het grootmeesterstoernooi  tijdens de Schaakweek in Apeldoorn van 7 tot en met 17 juni. 

Hij neemt het op tegen onder meer de Braziliaanse grootmeester Alexandr Fier en de lokale schaakhelden Stefan Kuipers en Thomas Beerdsen. Dagelijks beginnen de partijen om 13.00 uur. Publiek kan de partijen in Denksportcentrum Noord bekijken en online via www.schaakweek.nl volgen. De schaakweek is een initiatief van schaakvereniging Schaakstad Apeldoorn.  Alle activiteiten in Denksportcentrum Noord op gebied van denksport zijn gratis toegankelijk.

  1. ‘My Dolly’ als voorspel van Apeldoorns poppenbordeel
    video

    ‘My Dolly’ als voorspel van Apeldoorns poppenbor­deel

    Het plan om in Apeldoorn een poppenbordeel in te richten mag dan nog lang niet in kannen en kruiken zijn, initiatiefnemer Tjeerd-Jan Smit heeft in samenwerking met allemansvriend Johan Vlemmix en zanger Rob Zorn wel vast een bijpassende hit en videoclip gelanceerd. ‘My Dolly’ heet het nummer, verwijzend naar het plan van Smit. ,,Het lijkt ons geweldig om onze ‘love dolls’ straks ook aan te bieden aan showbizz Nederland.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn