ING-vestiging Apeldoorn ontvangt klanten in huiskamersetting

videoIn een koffiecorner bij de entree kan 'zwart goud' worden getapt en de 'huiskamer' vlak daarnaast nodigt uit om ontspannen te gaan zitten. In de nieuwe vestiging die ING Bank vandaag opent aan de Apeldoornse Hoofdstraat gooit de bank het over een andere boeg. Welkom in de bank anno 2018.

Drie 'flappentappen' bij de ingang roepen nog een 'klassieke' banksfeer op, maar een paar stappen verderop lijkt het verleden radicaal overboord te zijn gegooid. ,,De wereld van het bankieren is veranderd'', zegt Pieter van der Werf, verantwoordelijk voor formule-ontwikkeling bij ING. ,,De tijd is voorbij dat we thuis een apart kamertje hadden vol ordners, waar we onze bankzaken deden. Het bankieren van tegenwoordig doe je met je laptop op schoot of met je app. Die sfeer willen wij in ons 'kantoor' ook uitstralen. Huiselijk, ontspannen.''

  1. Kerstbomenverkoop piekt dit weekend: ‘Gelukkig krijgen we geen witte kerst’
    PREMIUM
    Poll

    Kerstbomen­ver­koop piekt dit weekend: ‘Gelukkig krijgen we geen witte kerst’

    Dág Sinterklaasje, welkom kerstboom: deze week komt de verkoop flink op gang. Het zijn de weken waarin een bedrijf als Tuinland met vestigingen in Zwolle en Wilp zo’n 25 procent van zijn jaaromzet draait. ,,Gelukkig krijgen we geen sneeuw, want dan scheelt ons dat enorm. Dan verkopen we minder bomen”, zegt André Eshuis, die zich namens het bedrijf met de verkoop van de kerstbomen bezighoudt.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn