Een beeld uit de opvang op de FSG-campus. Deze opvang sluit in september, terwijl twee gemeentelijke sporthallen - Mheenpark en Zuiderpark - tot minimaal het eind van het jaar opvang bieden aan vluchtelingen uit Oekraïne.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld uit de opvang op de FSG-campus. Deze opvang sluit in september, terwijl twee gemeentelijke sporthallen - Mheenpark en Zuiderpark - tot minimaal het eind van het jaar opvang bieden aan vluchtelingen uit Oekraïne. © Archief/Maarten Sprangh

Ingewikkelde puzzel voor Accres: waar kunnen sporters in Apeldoorn terecht?

Pittig. Zo omschrijft algemeen directeur Carla Maessen van Accres de opdracht alternatieven te zoeken voor sportverenigingen en scholen die tot het eind van het jaar niet terecht kunnen in sporthallen Mheenpark en Zuiderpark. ,,We doen ons uiterste best een goede werkbare oplossing te vinden, maar het mag duidelijk zijn dat dit een ingewikkelde puzzel is.”

2 reacties

 • P. Versteegen

  2 maanden geleden
  Vreemde zaak, natuurlijk is noodopvang noodzakelijk, maar waarom in sportzalen? Het stadskantoor b.v. is zo belachelijk groot............
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Stoppen met sporten. Nooit meer beweren dat het goed voor je gezondheid is.
 1. Apeldoorn komt met bijzonder signaal in strijd tegen discriminatie: ‘Dit is het begin’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  8

  Apeldoorn komt met bijzonder signaal in strijd tegen discrimina­tie: ‘Dit is het begin’

  ‘In Nederland behandelen we iedereen op dezelfde manier’. Na een jarenlang pleidooi vanuit de politiek heeft artikel 1 van de Grondwet nu een prominente plek op de glazen pui van het oude raadhuis in Apeldoorn. Een belangrijk signaal in de strijd tegen discriminatie, vindt initiatiefneemster Lilian Haak (WijApeldoorn). Ze heeft echter gemengde gevoelens: verzuipt de boodschap niet?