Chauffeurs parkeren hun vrachtwagens onder andere bij Groot Panorama, achter wegrestaurant Mendel. Binnenkort staat daar een bekeuring op.
Volledig scherm
PREMIUM
Chauffeurs parkeren hun vrachtwagens onder andere bij Groot Panorama, achter wegrestaurant Mendel. Binnenkort staat daar een bekeuring op. © Maarten Sprangh

Ingreep rond wegrestaurant bij Apeldoorn leidt tot verdeeldheid: ‘Worden weggepest’

Kunnen chauffeurs binnenkort hun vrachtwagen nog wel kwijt bij Mendel in Beekbergen? Dat is de vraag nu de gemeente Apeldoorn maatregelen neemt om bij het wegrestaurant de parkeerproblematiek op te lossen. Die leiden tot voorzichtige tevredenheid in de buurt, terwijl truckers er juist van balen. ,,We worden weggepest.”

39 reacties

 • Gert Dijk

  1 week geleden
  Wel een brug plaatse voor drie minuten omlopen van 650.000 euro maar geen oog hebben voor de mensen die hier hun brood mee verdienen.
 • Dick Meerdink

  2 weken geleden
  Meneer Siepel, ik weet niet waar u woont, maar zover ik weet is de eerst volgende buur van wegrestaurant Mendel en recreatiepark wat op ca 3 km daar van dan ligt. Laat die hardwerkende chauffeurs, die voor ons allemaal rijden, met rust en gun hun die plek waar zij elkaar ontmoeten en een hapje kunnen eten. Er zijn ergere dingen in de wereld om u mee bezig te houden.
 • Ap de Groot

  2 weken geleden
  En de jehova kerk aan de tormentilstraat 50 mag gewoin ongestoord de gehele straat vernauwen en er gebeurt helemaal niks mensen moeten over de straat lopen om er aan voor bij te kunnen Ook na regelmatige klacht via mail met foto en mondeling en telefoon Gemeente apeldoorn schaam je kapot
 • Willem Berends

  2 weken geleden
  Nu staan er overal vrachtwagens op de vluchtstrook omdat ze geen kant op kunnen Moeten er nou eerst nog meer mensen verongelukken Je moet je schamen , Tis toch niet meer dan normaal dat iemand did de hele dag aan de gang is kan eten en douchen. Dat doe je zelf toch ook
 • Roelof Veldhuis

  2 weken geleden
  Sinds de '70-er jaren is er weinig geïnvesteerd in verzorgingsplaatsen voor vrachtverkeer, terwijl dit verkeer sterk is toegenomen in de laatste decennia. Dus als je dan zo graag wilt optreden en handhaven, zorg dan eerst voor voldoende parkeerplaatsen en voorzieningen. Niet alleen bij Mendel, maar ook langs Rijks- en Provinciale wegen.
 1. Volleybalclub Activia neemt bij Dynamo ontslagen trainer aan: 'Smet op zijn blazoen, maar supergoeie trainer’
  PREMIUM

  Volleybal­club Activia neemt bij Dynamo ontslagen trainer aan: 'Smet op zijn blazoen, maar supergoeie trainer’

  De onlangs bij volleybalvereniging Activia aangestelde trainer/coach Michael Beugelsdijk is bij zijn vorige club Dynamo (Apeldoorn) ontslagen na mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Volgens voorzitter Mieke Vloet is dat bij Activia bekend, en geen reden om af te zien van de aanstelling van de 35-jarige Beugelsdijk bij het eerste vrouwenteam. Bij de club waren bezorgde telefoontjes binnengekomen.
  Apeldoorn