Eén van de hobby's van Jacko.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de hobby's van Jacko. © Rob Voss

Jacko (52) werd voor gek verklaard, nu profiteert hij volop van investering: ‘We konden het zien aankomen’

MIJN ENERGIEREKENINGEnergieprijzen rijzen de pan uit, mensen zien soms wel een verdrievoudiging van hun maandbedrag op de energierekening. Hoe gaan ze daarmee om en wat doen ze tegenwoordig anders? Jacko Put (52) uit Apeldoorn werd voor gek verklaard toen hij in 2018 een warmtepomp liet installeren. Maar inmiddels is hij het die het laatst lacht.

9 reacties

 • Ben Mulder

  2 maanden geleden
  Je slaat de spijker op zijn kop Maarten . heel veel mensen hebben dat nog niet door vooral de voorvechters met airco gaan verwarmen
 • HJ Veltkamp

  2 maanden geleden
  Als je zonnepanelen plaatst en warmtepompen enz om energie te besparen maar dan aan de andere kant het net zo makkelijk laat vervluchtigen dan ben je dus helemaal niet zuinig met energie en in doen niks beter dan degene die niks gedaan heeft. Behalve dat je een serie ambtenaren met hun subsidies aan werk geholpen hebt.
 • niek Driek

  2 maanden geleden
  Marjan bos als je moet rondkomen van 1200 met drie personen ben je gewoon te lui om te werken. Neem een krantenwijk zou ik zeggen.
 • JM SCHINKEL

  2 maanden geleden
  Marjan Bos, bijstand is het laagste inkomen en daar kun je ook huur- en zorgtoeslag bij optellen en de kwijtscheldingen . Ben je samenwonend krijg je al €500 meer en ga je werken heb je het minimumloon van ca €1700 p.m.met dezelfde toeslagen . Sommige mensen hebben lang gespaard en hebben zo nu en dan wat gedaan. Je was 7 jaar geleden nog totaal gestoord voor sommigen als je begon .Die kunnen het nu niet hebben .
 • Marjan Bos

  2 maanden geleden
  Ja, als je geld hebt is het makkelijk...die hoeft vast niet rond te komen van 1200,00 voor 3 personen per maand
 1. Hoe Nelson Mandela deze Twellose een missie gaf in Nederland: ‘We besteden al onze problemen uit’
  PREMIUM
  1

  Hoe Nelson Mandela deze Twellose een missie gaf in Nederland: ‘We besteden al onze problemen uit’

  Haar huis staat in Twello, maar haar hart ligt ook in Zuid-Afrika. Annette Nobuntu Mul (62) is al jaren gefascineerd door de Afrikaanse filosofie Ubuntu. Ze is ervan overtuigd dat Nederland een flinke scheut van deze Afrikaanse levenshouding goed kan gebruiken. Samen met, onder anderen, haar partner Jan Terlouw werkt ze aan het verspreiden van deze boodschap. ,,Eigenlijk lijkt het op noaberschap.’’
  Twello, Voorst